Germania
Germania

Rangers (1,50), Varaždin (1,75) i Inter (1,95) mogu za vas biti pravi biser!

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 20.10.24. | 10:37

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Tri nogometna para mogu vam donijeti radost jer Germania tečajevi daju odličnu priliku za zaradu. Varaždin dočekuje Goricu koja ima novog trenera, a Rangersi bi trebali pokazati nadmoć u gostima, baš kao i Inter.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Kilmarnock - Gl.Rangers (13.00) DVOJKA 1.50

Rangersi će u Stadium Rugby Park kako bi se suočili s Kilmarnockom s ciljem da ostanu nadomak prva dva u škotskom Premiershipu. Gosti su treći na tablici, s pet bodova zaostatka za prva dva, dok su domaćini na devetom mjestu, samo dva boda od zone ispadanja. Rangersi će sigurno biti favoriti u susretu, a njihovi domaćini IDU prema dnu tablice škotskog Premiershipa. Kilmarnockov početak sezone posebno je razočaravajući budući da je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu u ligi, čime su dobili priliku za natjecanje u europskom nogometu. Međutim, eliminirani su iz Europe, a loši rezultati prenijel su se na domaća natjecanja, budući da je Kilmarnock izgubio sve prve četiri domaće utakmice, tri u ligi i jednu u drugom kolu škotskog Liga kupa. Dok će Kilmarnock biti dobrog raspoloženja nakon što je zabilježio svoju prvu ligašku pobjedu u svom zadnjem susretu, Rangersi su nedvojbeno jača momčad koja ide u ovaj susret.


Varaždin – Gorica (18.30) JEDINICA 1,75

Varaždin drugi krug prvenstva dočekuje na 4. mjestu s 12 bodova, dok je Gorica osmoplasirana s osam bodova. Varaždinci imaju dva poraza zaredom, Osijek 1-2 i Dinamo 0-1. a Gorica je nakon s)p)retne pobjede nad Slaven Belupom izgubila kod Lokomoitve (0-2). Inače, Turopoljci u Varaždin dolaz3 s novim trenerom Marijom Carevićem, koji je svojevremeno bio trener Varaždina u drugoligaškoj konkurenciji. Nekada je Car bio suigrač današnjem strategu Varaždinaca Nikoli Šafariću u mladoj hrvatskoj reprezentaciji, a surađivali su i kada je Carević bio trener u Varaždinu u sezoni 2021./2022. u Dugoj ligi. Šafarić je već bio sportski direktor varaždinskog


Roma – Inter (20.45) DVOJKA 1,95

Kao što se moglo i pretpostaviti, smjena trenera Rome nije donijela željeni učina ametričkim vlasnicima, Ivan Jurić ne može puno bolje od Danielea De Rossija, a večeras na Olimpico dolazi nositelj 'scudetta' Inter, koji nakon poraza u gradskom derbiju s Milanom (1-2) ima tri pobjede u prvenstvu i Ligi prvaka. No, utakmice nakon prvenstvene stanke uvijek su varljive, a Nerazzurri imaju tri pobjede zaredom protiv Vučice uz gol-razliku 7-2. U ovo kolo Inter je ušao kao drugi sa 14 bodova u sedam kola, a Roma deveta s 10 bodova. Proljetos na Olimpicu završilo je 2-4, no ovaj put je vjerojatnije malo golova, Jurić i Inzaghi su sjajni taktičari...

Oglas

Najveći tečajevi, 20. listopada


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti