REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Nema Majera, nema vođe čopora: Vukovi upisali težak domaći poraz, Union Berlin bolji od Kiela

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.10.24. | 19:57

Zanimljiv dan u Bundesligi

U posljednjem ogledu sedmog kola njemačke Bundeslige nogometaši Werdera su osvojili gostujuće bodove, svladali su Wolfsburg 4-2.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvoboj je dobro započeo za domaćina koji je poveo u 19. minuti golom Tiaga Tomasa. Sve je palo u vodu za Wolfsburg krajem prvog i početkom drugog poluvremena. Prvo je u nadoknadi prvog dijela izjednačio Weiser, dok je u 51. minuti već bilo 2-1 za goste nakon pogotka Agua.

U 67. je Ducksch povećao na 3-1, a samo minutu kasnije Wolfsburg je ostao s igračem manje nakon crvenog kartona Wimmera. Do kraja je svaka momčad postigla još po pogodak. Za Wolfsburg je strijelac bio Maehle, a za goste Gruell.

Ova pobjeda odvela je Werder na osmo mjesto ljestvice, dok je Wolfsburg ostao na 13. poziciji.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (SK)

Nogometaši Union Berlina svladali su u gostima Holstein Kiel 2-0 u susretu sedmog kola, čime su ostavili svog suparnika i dalje bez pobjede u novoj sezoni. Po jedan su pogodak Berlinčani postigli u svakom poluvremenu za osvajanje tri boda. U 18. minuti je prvi gol na utakmici dao Kemlein, dok je sve zaključeno pogotkom Rothea u 89. minuti.

Union Berlin, za kojeg i dalje zbog ozljede ne igra hrvatski nogometaš Josip Juranović, došao je do četrnaest bodova u sezoni te se nalazi na diobi četvrtog mjesta. Holstein Kiel je ostao na dva boda te je pretposljednji na ljestvici.



Tagovi

Union BerlinWerderBundesliga

Ostale Vijesti