Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

VIDEO Ovako pobjeđuju šampioni: Golgeter Gvardiol i heroj Stones odveli City do slavlja u 95.

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.10.24. | 16:51

Građani su zasluženo stigli do vrijedna tri boda

Molineaux je bio spreman za veliku feštu. Onu u kojoj miljenici tribina nisu srušili aktualne prvake, ali taj bod bi bio jednak pobjedi. Na kraju im je presudio korner, 18. po redu. Phil Foden je ubacio, John Stones nadvisio sve i zabio kroz uši vrataru Wolverhamptona Sau. Uslijedila je minuta mrtve tišine, domaći su reklamirali ofsajd, a onda je sudac Kavanagh otrčao prema VAR monitoru i niti minutu kasnije označio na centar. Slavlje je moglo početi, ali na gostujućoj klupi, budući da je to označilo pobjedu Man. Cityja 2-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Wolverhampton je poveo vrlo rano, u sedmoj minuti je Norvežanin Strand Larsen pogodio za 1-0 domaćeg sastava. Premda se očekivala potpuna inicijativa Manchester Cityja nakon primljenog gola gotovo jednako opasno je u nastavku utakmice prijetio Wolverhampton.

Manchester City je izjednačio u 33. minuti i to zaslugama Joška Gvardiola. Odlično je hrvatski reprezentativac opalio sa 17 metara i premda je domaći vratar vršcima prstiju dirao loptu, ona je završila u mreži za 1-1. Bio je to drugi ovosezonski prvenstveni pogodak Gvardiola.

U drugom dijelu je Manchester City bio bolji, tražio je pobjedu, ali nije na pravi način pritisnuo suparnika. Ipak, na samom kraju, u 95. minuti, Manchester City je došao do gola koji je značio tri boda.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Mateo Kovačić i Gvardiol su bili u početnoj postavi Manchester Cityja, s tim da je Kovačić zamijenjen u 86. minuti.




Tagovi

Premier ligaManchester CityWolverhamptonJoško GvardiolMateo Kovačić

Ostale Vijesti