Screenshot
Screenshot

VIDEO Doktor nogometa! Nova spektakularna golčina Joška Gvardiola u dresu Cityja!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.10.24. | 15:44

OK, Haaland je neprikosnoven na prvom mjestu, ali drugi i treći strijelci Građana u ovom prvenstvu su – Hrvati!

Dečko je čudo! I točka. I ne, nije on nikakva budućnost, usprkos tome što mu je 22, on je sadašnjost. On je – i sigurni smo u to da sigurniji ne možemo biti – jedan od najboljih braniča na svijetu. U najboljih 5 je 100 posto, a kako vrijeme odmiče, tako se i on polako uspinje na toj ljestvici.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Blagoslovljeni smo svi mi u Lijepoj našoj, jer već skoro 20 godina uživamo u Luki Modriću, dok ćemo narednih, ha, barem 15, uživati u Jošku Gvardiolu. Nema se tu što više reći, možemo samo ponoviti ono s početka – dečko je čudo! I točka.

Ove nedjelje, u ligaškom okršaju njegovog Wolvesa i Cityja, Joško Gvardiol postigao je novi spektakularan pogodak. I opet je to bio udarac iz daljine, i opet je to bio udarac desnom, njemu slabijom nogom. Iako, o toj konstrukciji 'slabijom' bi se dalo pričati.

Joško je, kratko i jasno, majstor. I jedan od onih igrača koji bi vrhunsku karijeru napravio na bilo kojoj poziciji. Kad je City u fazi napada, nerijetko je postavljen kao u nekim drugim momčadima krilni napadač, a da mu i ta pozicija 'leži' demonstrirao je novim spektakularnim pogotkom.

S kojih 18 metara, iskosa, s lijeve strane, Gvardiol je opalio desnicom, Sa se bacio i svojim letom samo uljepšao tu nogometnu poeziju, a udarac hrvatskog braniča na kraju je odsjeo u mreži. Veličanstveno, magično, vanserijski. Ali, što se čudimo, pa ionako svi znamo da je on vanserijski igrač…

Magičan pogodak Gvardiola za 1-1 pogledajte OVDJE (Arena Sport)



Tagovi

Joško GvardiolManchester CityPremier ligaWolverhampton

Ostale Vijesti