Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Poznata lica na Poljudu i u Puli, Ciprani u Koprivnici, najvažnije utakmice sude najbolji

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.05.23. | 14:43

Određeni su suci za 34. kolo HNL-a

Povjerenik za suce Hrvatske nogometne lige Ivan Novak odredio je tko će voditi utakmice 34. prvenstvenog kola koje se igraju od petka do nedjelje.

Subornji derbi Hajduka i Osijeka pripao je Igoru Pajaču, a u VAR sobi su Marin Vidulin i Jerko Crnčić.

Nedjeljni sraz Dinama i Šibenika vodti će Jakov Titlić iz Potravlja kraj Sinja, a u VAR sobi biti Ivan Matić (Osijek) i Mario Zebec (Cestica).

Sudar Varaždina i Rijeke, također u nedjelju, važan zbog Europe, koji osim MAX Sporta prenosi i HRT (HTV2) sudit će Ante Čulina iz Zagreba, a u VAR sobi Varteksova stadiona kontolirati stvari Splićani Duje Strukan i Alen Jakšić.

Utakmicu koja jednima znači borbu za Europu, a drugima za ostanak, onu Istre1961 i Gorice u subotu navečer vodit će ponajbolji hrvatski arbitar Ivan Bebek, kojem je ovo oproštajna sezona kao glavnom sucu (moći će kasnije biti VAR), a u VAR sobi na Aldu Drosini bit će Zagrepčani Fran Jović i Luka Pušić.

I za kraj, prva utakmica kola, koja se igra u petak u Koprivnici, imat će ciparske arbitre na čelu s Kyriakosom Athanasiouom, u VAR sobi na Apašu će biti također Ciprani Kosta i Evagorou, a četvrti sudac bit će skoro pa domaći, da se tako izrazimo, Patrik Kolarić iz Čakovca.

Evo i preslike službenog zapisnika:



Tagovi

SuciVAR sucipovjerenik za suđenje Prve HNLIvan NovakIgor PajačIvan BebekDuje StrukanMario Zebec

Ostale Vijesti