undefined
undefined
MNT Bili Brig
MNT Bili Brig

Bogati kraj lipnja: Završnice u Slavoniji, dalmatinski turniri u punom jeku, počinju Drenovci i Cista

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 17:07

Uz to dobili smo osvajača Tenje...

Iako je Hrvatska ispala s Eura, kraj lipnja je i dalje super-sadržajan s malonogometnim turnirima diljem Lijepe naše od kojih se mnogi igraju pod pokroviteljstvom Germanije i služe kao kvalifikacije za Germania kup koji se igra ovog listopada u Zagrebu,

Sve o Germania kupu pronađite OVDJE.

Ovaj vikend dobit ćemo osvajače velikog Osječkog turnira 'Tri kornera penal' te MNT Đakovo. U Osijeku (Tri kornera penal) je prilično uzbudljivo, danas su na rasporedu finale mlađih pionira te polufinala veterana i seniora u kojima se natječu Ninetech - Cb Shooko/Tempo (20.55) i Saponia - Auto Brko/Jug 2 (21.30). Finale velikog osječkog turnira na rasporedu je u subotu 29. lipnja u 21.30, a pobjednik tog turnira ući će u uži krug kandidata za poziv na Germania kup.

U subotu ćemo dobiti i osvajača MNT Đakovo. Danas su na rasporedu polufinala, a da se radi o vrlo izjednačeniom turniru potvrđuju čak dva prolaza u polufinale nakon boljeg raspucavanja sedmeraca. Pizzeria Best Donji Andrijevci je na taj način izbacila 'našu' momčad Best Events Germania, a Znaus je nakon udaraca s kreča bio bolji od Kamen Štimac TG Gips. S druge stane, Express Plus Grube i Sama su lagano svladali svoje suparnike. U polufinalu se susreću Pizzeria Best Donji Andrijevci i Express Plus Grube te Samba i Znaus.

U tekućem tjednu dobili smo osvajača još jednog osječkog turnira, MNT Tenja. Nakon što su se uvjerljivo obračunali sa suparnicima u polufinalu (Mursa V.B.K. je dobila Hobi dom s 4-1, a Quart Caffe Ravlić Trans s 4-0), Mursa je u finalu s 3-1 nadvisila Quart Caffe i obranila titulu na vrlo jakom osječkom turniru. Napomenimo kako je veteranski turnir osvojila momčad AB Skripta (koja igra i turnir Tri kornera penal) koja je s 2-0 nadvisila Eko-Jazo-Hobi dom.

"Čestitamo i zahvaljujemo se svim ekipama, kao i gledateljima što su vjerno dolazili i pratili utakmice u ovih 16 dana na Mjesnom igralištu. Svake godine posjećenost je sve veća i nema razloga da sljedeći turnir ne bude još bolji!", objavili su organizatori Tenje na svojoj Facebook stranici.

Napomenimo kako se zahuktavaju zadarski turnir Bili Brig (završnica idući tjedan), splitski turnir Brda, a jučer je započeo i MNT Podstrana. Ovaj vikend očekuje nas i početak turnira u Drenovcima i u Cisti Velikoj kraj Splita, a idući tjedan s turnirima će krenuti Vrapče (Zagreb), Galovac (Zadar) Cerna te Orion Futsal Cup u Vinkovcima.

Izvještaje s turnira pratite, dakako, na Germanijaku, a popis svih turnira i dosadašnje osvajače možete pronaći OVDJE.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania kupGermania kup 2024malonogometni turnir

Ostale Vijesti