Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Novi poraz Skočićeve družine: Švedska Hrvatskoj zabila pet golova

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 20:33

Hrvatska je seriju pripremnih utakmica zaključila novim porazom.

Nakon 2-3 poraza od Irske u Vrbovcu, hrvatska U21 reprezentacija danas je u Sesvetama izgubila od Švedske s 2-5. Ovo je treći uzastopni poraz Skočićevih izabranika, budući da je Hrvatska u svojoj posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici za Euro izgubila od Portugala 1-5. Hrvatska je, dakle, u zadnje tri utakmice primila 13 pogodaka. U21 Vatreni kvalifikacije nastavljaju u rujnu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Skočić je na teren u Sesvetama poslao sljedeću momčad:

Kolić - Katinić, Škaričić, Živković, Bukvić - Hodža - Frigan, Šotiček, Zvonarek, Crnac - Matanović (još su igrali Biuk, Ljubičić, Soldo, Lusavec, Canjuga, Cvijanović)

Loši ulasci u oba poluvremena Hrvatsku su koštali poraza. Nakon primljenog gola Vatreni su dobro reagirali, pokušali preko Matanovića, Crnca i Zvonareka, no švedski vratar Sidklev je branio sjajno. Škaričić je u 32. ipak zabio iskosa nakon proigravanja Zvonareka, a kada je Frigan zabio za 2-1 činilo se da će utakmica završiti u našu korist.

No, Skočićeva vrsta u nastavak je ušla blago je reći katastrofalno, brzo je primila dva gola, a obrana nije briljirala niti u nastavku utakmice. Švedska je u razmaku od 51. do 52. minute zabila dva gola (Gul i Bolin), a onda je i dokrajčila Hrvatsku golovima Shera i Rouhija.

Hrvatska u rujnu igra protiv Farskih Otoka i Portugala.

Hrvatska U21 - Švedska U21 2-5

Strijelci: 0-1 Bolin (7.), 1-1 Škaričić (32., 2-1 Frigan (45 - 11m), 2-2 Gul (51), 2-3 Bolin (52), 2-4 Sher (74.), 2-5 Rouhi (85.)

Sesvete. Stadion Svetog Josipa Radnika. Gledatelja 400. 

HRVATSKA U21: Kolić - Škaričić, Katinić, Bukvić - Hodža - Šotiček, Zvonarek, Crnac - Matanović, Frigan (još su igrali Biuk, Ljubičić, Soldo, Lusavec. Canjuga, Cvijanović).

Izbornik: Dragan Skočić.

ŠVEDSKA U21: Sidklev - Mendes, Eile, Tolinsson, Persson - Rosengren, Bolin, Jagne - Ondrejka, Gul, Inoussa (još su igrali: Fatah, Skoglund, Rouhi, Odefalk, Sonko, Sher, Widell, K. Widell, Hasić).

Izbornik: Daniel Backstrom.

Sudac: Ante Čulina. Pomoćnici: Pušić i Benković (svi Hrvatska).

Žuti kartoni: Zvonarek, Hodža (Hrvatska) / Rosengren (Švedska)

Crveni kartoni: -

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska U21Dragan SkočićLovro Zvonarek

Ostale Vijesti