Šou bivšeg hajdukovca na Velodromeu: Zabio dva komada Marseilleu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.12.18. | 20:45

Igra za ciparski Apollon.

Ciparski Apollon šokirao je MArseille 1:3 u 6. kolu Europa lige, a glavnu ulogu imao je bivši igrač Hajduka.

Francuski Marseille željet će što prije zaboraviti ovogodišnje izdanje Europa lige. Ždrijeb ga je svrstao u tešku skupinu s Laziom i Eintracht Frankfurtom pa uoči zadnjeg kola nije imao šanse za plasman u drugi krug.

Da stvar bude gora, jedna utakmica koju bi trebali dobiti krenula je očajno, naime, već u sedmoj minuti domaće utakmice protiv ciparskog Apollona ostali su bez igrača nakon Kamarinog isključenja, a za rezultatski deficit pobrinuo se bivši igrač Hajduka Anton Maglica, koji je sigurno realizirao najstrožu kaznu.

Bivši hajdukovac nije jedini Hrvat na terenu, u momčadi Marseillea od prve minute igra hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta - Car.

 

 

Francuzi su ubrzo nakon prvog gola izjednačili na 1:1 preko Thauwina, ali potom je opet na scenu stupio sjajni Maglica. Apollon se preko desno krila provukao na suparničku polovicu, a bivši hajdukovac sjajno se naklonio nakon centaršuta i vratio svoju momčad u prednost 1:2 nakon pola sata igre.

 

 

Čavao u lijes Marseillea zakucao je sjajni desni bek Marios Stylianou, Duje Ćaleta - Car slabo je očistio jednu prijetnju, a ciparski branič naletio na loptu i u stilu Benjamina Pavarda na SP-u zakucao loptu u suprotan kut za pokazat će se konačnih 3:1.

 

 

(screenshot)


Tagovi

Anton MaglicaApollonEuropska liga

Ostale Vijesti