REUTERS/Fabian Bimmer
REUTERS/Fabian Bimmer

Francuski mediji: Deschamps se odriče zvijezde u polufinalu i to nije jedina promjena

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 17:22

Jedno od velikih imena Francuske moglo bi biti izbačeno za polufinale protiv Španjolske

Francuska je stigla do posljednja četiri svladavši Portugal na jedanaesterce, a izbornik Francuske Didier Deschamps navodno će izbaciti veliku zvijezdu za polufinale Eura 2024. protiv Španjolske u utorak (21h, HRT2). Deschampsova momčad prošla je među posljednja četiri nakon što je svladala Portugal na jedanaesterce.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, francuski sportski tisak smatra da bi mogle biti potrebne neke izmjene ako žele proći Španjolsku i vjeruju da će se one i dogoditi. Kako javlja L'Equipe , dokapetan Antoine Griezmann mogao bi biti izbačen iz prve postave protiv Španjolske. Griezmann je do sada na turniru počeo četiri od pet utakmica Francuske, međutim, nije napravio veći utjecaj i tek treba zabiti ili asistirati.

Griezmann ima četvrti najveći broj nastupa u povijesti Francuske sa 134, dok je također četvrti na listi strijelaca svih vremena sa 44.

U međuvremenu, Adrien Rabiot bi se trebao vratiti umjesto Eduarda Camavinge nakon što je propustio četvrtfinale zbog suspenzije. Rabiot će vjerojatno početi zajedno s N'Golo Kanteom i Aurelienom Tchouamenijem u veznom redu, s prednjom trojicom koju čine Ousmane Dembele, Randal Kolo Muani i Kylian Mbappe. Dembele će biti nagrađen nakon što je impresionirao kao zamjena protiv Portugala. (g)



Tagovi

Francuska nogometna reprezentacijaDidier DeschampsAntoine GriezmannEuro 2024

Ostale Vijesti