REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Dinamu propao dogovoreni transfer poljskog napadača! Stiže ponuda i za Baturinu?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.07.24. | 17:21

Puno je vijesti u Maksimiru, neke od njih govore da bi Bruno Petković idućih dana mogao napustiti kamp u Austriji

Dinamo je u ponedjeljak iza podneva stigao u trening kamp u Bad Radkersburgu, na popisu Sergeja Jakirovića je 30 igrača. Tamo nema Mahira Emrelija, koji je na izlaznim vratima, stigla je i ovih dana za njega jedna ponuda iz Azije, o kojoj se u Maksimiru raspravlja. Već je sad poznato da bi Arber Hoxha, koji je svoju 'dvadesetku' dao Marku Pjaci, trebao preuzeti Azerovu 'jedanaesticu'. U Bad Radkersburgu je i Petar Sučić, otputovao je u Austriju, iako se nalazi pred transferom u talijanski Como. Nije nemoguće da već za koji dan napusti momčad.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

A kad govorimo o mogućim izlaznim transferima, sve se češće u Maksimiru spominje interes za Martina Baturina. Prema nekim informacijama već je jedna ponuda i stigla u Maksimiru, prema drugima, očekuje se idućih dana. No, ode li Sučić, bio bi veliki rizik pustiti i Baturinu odmah na prvu. Opet, bude li ta ponuda među onima koje 'izuvaju iz cipela', neće ga biti lako niti zadržati. No, o tom potom, zasad se nešto kuha, ali još nije konkretno. Neke vijesti, pak, govore da je Bruno Petković opet bliži odlasku nego ostanku, da je Petković 'prelomio' i da bi otišao iz Dinama. Kamo? To se još ne zna, navodno su u igri Bologna, opet Trabzonspor, Olympiacos, PAOK... Ali, ni to još nije sigurno, kod Petkovića se stvari stalno mijenjaju, do isteka klauzule od 2,5 milijuna eura još je tjedan dana, tada bi ipak trebalo sve biti jasnije.

Istovremeno, Dinamo je krenuo u potragu za napadačem, što sugerira da se i u Maksimiru pripremaju za njegov odlazak. Kako doznajemo, Dinamo je već bio blizu dogovora s poljskim reprezentativcem Adamom Buksom. Igra na Euru, zabio je i pogodak Nizozemskoj, a iz francuskog Lensa trebao je doći na posudbu. Navodno je on pristao, a pristao je i Lens, međutim, u međuvremenu je u francuski klub stigla konkretna ponuda za kupnju u visini od četiri milijuna eura. A Dinamo to ne može pratiti i okrenuli su se Modri novim rješenjima. Kao što je i rekao Marko Marić na presici ujutro, Dinamo traga za pojačanjim uglavnom na inozemnom tržištu, tamo traži i još jednog stopera. Moglo bi do kraja tjedna i tu biti novih imena.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoLensAdam BuksaSergej JakirovićLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti