Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Zekić: “Sopić sigurno ne dolazi s bijelom zastavom, ali imam dobar osjećaj”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.05.24. | 11:14

U Osijeku vjeruju da je stiglo vrijeme da konačno dobiju derbi utakmicu na svome stadionu i odškrinu vrata plasmana u Europu

Osijek će kroz derbi s Rijekom tražiti prolaz do Europe! Po prodaji ulaznica sluti se da će atmosfera u nedjelju biti sjajna na Opus Areni (19.30) na derbiju koji su s domaće strane najavili Zoran Zekić i Franko Kolić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Jako bitna utakmica, može se reći da se moramo bacati na glavu, biti fokusirani, koncentrirani. Imali smo problema, ali naći ćemo prave zamjene i ući u utakmicu na pravi način pa s navijačima, podrškom i sinergijom pobijediti te ići u Varaždin”, rekao je trener Osijeka dodavši da se puno razmišlja o sastavu Rijeke, da je puno tu zamki i da činjenica kako Rijeka putuje u Osijek između dvije utakmice finala Kupa s Dinamom ne znači puno jer Sopić ima velik roster.

“Poznavajući ga, pravi je sportaš i neće izaći s bijelom zastavom. Fokus moramo imati na sebe. Mi smo puno mijenjali sustave i sisteme i treba biti spreman na sve. Izvukli smo njihove automatizme protiv Varaždina i Dinama. Treba biti spreman na sve i bez opuštanja”, naglasio je Zekić dodavši kako je sretan atmosferom u svojoj momčadi. Spomenuo je trening u četvrtak kojeg je opisao fantastičnim.

“Nadam se da ćemo na tom valu pokazati dobru utakmicu i unatoč problemima igrati napadački nogomet i pobijediti”.

A problemi su u kartonima i ozljedama. Dug je popis onih koji nema a pred Osijekom cilj da se konačno pobjedi u nekoj od derbi utakmica na Opus Areni.

“Nama je turbulentno kroz cijelu sezonu. Svaka je derbi bez obzira na imena protivnika. Rijeka se posložila, igrali su fantastičan nogomet. Imaju vjere, samopouzdanja i kvalitetu. Mislim da mojima ne treba previše motiva. Nadamo se da će derbi otići na našoj strani”, naglasio je Zekić zaključivši najavu s jasnom rečenicom:

“Imam dobar osjećaj”

A dobar osjećaj ima i svlačionica. Njihov predstavnik bio je Franko Kolić koji je uspješno zamijenio Malenicu na vratima u završnici sezone.

“Imamo svoj put, Lokomotiva svoj. Na nama je pobijediti sve do kraja pa kako završi. Atmosfera je super. Dosta imamo pobjeda u zadnje vrijeme. U dobroj smo formi, ekipa je složna, željna rada i to su pokazali rezultati. Nadam se da će se tako nastaviti”.



Tagovi

Zoran ZekićNK OsijekHNLHNK RijekaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti