REUTERS/John Sibley
REUTERS/John Sibley

Euro završen i za srpskog krilnog vezista, kobna ozljeda koljena

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 14:19

Srpski reprezentativac i igrač Juventusa ostaje uz svoje suigrače u Njemačkoj za utakmicu protiv Slovenije

Krilni vezist srpske nogometne reprezentacije Filip Kostić zbog ozljede koljena zadobivene u 43. minuti nametanja s Englezima u 1. Kolu više neće zaigrati na Euru, javljaju srpski portalipredvođeni Mozzartsportom.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, popovratku Orlova iz Gelsenkirchena u kamp u Augsburgu utvrđeno je da je nogometaš Juventusa pretrpio tešku ozljedu u svojo prvoj utakmici Eura.

U završnici prvog poluvremena, nakon jednog duela uz aut crtu, Kostiću su oštećeni ligamenti i to je već bio signal da rođeni Kragujevčanin ne može nastaviti turnir. Dao je to naslutiti izbornik Dragan Stojković odmah po završetku utakmice, a potvrdio je to javnosti Milan Vuković, glasnogovornik FSS-a nakon pregleda magnetskom rezonancom.

"Kako je rekao liječnik reprezentacije Dejan Aleksandrić, radi se o ozljedi lijevog koljena. Magnetska rezonanca je pokazala djelomično oštećenje vanjskog kolateralnog ligamenta. Priroda ozljede je takva da zahtijeva minimalno dva tjedna pauze. Tako će Filip Kostić ovdje ostati još dva dana, odgledat će utakmicu sa Slovenijom i napustiti kamp reprezentacije Srbije”, izvijestio je Vuković.

U nedostatku Kostića, najlogičnije rješenje za dvoboj sa Slovenijom, u četvrtak u Münchenu, je Filip Mladenović, budući da je i protiv Engleske nakon što ga je zamijenio ostavio zadovoljavajući dojam. Prema najavama iz srpskog tabora srpske reprezentacije, Kostić će ostati s kolegama iz reprezentacije, uživo će pratiti dvoboj sa Slovenijom, a potom će otići na liječenje ozlijeđenog koljena. (G)



Tagovi

Filip Kostićsrpska nogometna reprezentacijaEuro 2024Filip MladenovićDragan Stojković

Ostale Vijesti