Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Službeno: NK Šibenik ima novog sportskog direktora!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 13:45

Kao igrač je nastupao za Zagreb, Hajduk, Cagliari, Sibir Novosibirsk, Mattersburg, CSKA Sofiju i Krku iz Novog Mesta. Potom je, između ostaloga, bio sportski direktor Rudeša i Gorice, kao i glavni skaut u Hajduku

Nogometni prvoligaš Šibenik službeno je objavio kako je novi sportski direktor kluba sa Šubićevca postao Mario Brkljača, donedavni sportski direktor Gorice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Uz preuzimanje ove dužnosti Brkljača je također preuzeo funkciju sportskog direktora SEH Fussball-a, gdje će biti odgovoran za sve tri momčadi unutar te grupacije, a osim Šibenika to su Austria Klagenfurt i berlinska Viktoria.

Mario Brkljača u Šibenik donosi bogato iskustvo iz igračke i profesionalne karijere. Kao igrač je nastupao za Zagreb, Hajduk, Cagliari, Sibir Novosibirsk, Mattersburg, CSKA Sofiju i Krku iz Novog Mesta. Potom je, između ostaloga, bio sportski direktor Rudeša i Gorice, kao i glavni skaut u Hajduku.

"Izuzetna mi je čast, ali i odgovornost što ću imati priliku sudjelovati u razvoju nogometnog sektora SEH grupacije. Šibenik je jako važan za SEH grupaciju s obzirom na potencijal koji posjeduje. Mogu obećati da ćemo napraviti sve da Šibenik bude stabilan i konkurentan u najvišem rangu hrvatskog nogometa", izjavio je ovim povodom Mario Brkljača za službenu klupsku stranicu.

Šibenik se nakon jedne drugoligaške sezone vratio u HNL. Prošle sezone je vodio nevjerojatnu borbu sa Zrinskim Osječko 1664 te je tijekom cijelog drugog dijela sezone bio drugi. Na vrh ljestvice je stigao pobjedom u zadnjem kolu kada je direktnog suparnika u gostima pobijedio 2-0 i time osigurao povratak u elitu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina) 


Tagovi

Mario BrkljačaNK ŠibenikLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti