Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Vidović: “Hajduk je na dobrom putu”; Maloča: “Livaja se spremio i opet je vođa”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 17:36

Utakmica se igra u srijedu u 20 sati uz izravan televizijski prijenos na Max Sport 1 kanalu

Nogometaši Gorice u subotu s početkom u 20 sati igraju protiv Hajduka utakmicu 7. kola Hrvatske nogometne lige. Dvoboj se igra na Poljudu, a s gostujuće strane najavili su ga trener Rajko Vidović i branič Mario Maloča.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Gorice na početku se osvrnuo na stanje u momčadi.

"Stanje je jako dobro, svi smo zdravi i raspoloženi za utakmicu. Idemo moćnom Hajduku koji je pokazao s novim trenerom da su na jako dobrom putu, da su prihvatili njegove zahtjeve, igraju iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Pogotovo ova zadnja utakmica, derbi u Maksimiru u kojem su bili fantastični. Očekuje nas izuzetno zahtjevna utakmica, pretpostavljam na punom Poljudu."

Gorica je u prošlom kolu minimalno poražena od Rijeke.

"Mi smo isto dobro radili, mislim da smo ovu zadnju utakmicu odradili jako korektno, dobro radimo kroz tjedan. Veselim se toj utakmici u subotu", poručio je Rajko Vidović.

Hajduk ima tri pobjede u nizu, a pobjeda protiv Dinama im je dala vjetar u leđa.

"Koliko se god na početku kritiziralo trenera Gennara Gattusa i cijelu ekipu, mislim da su u zadnje četiri utakmice u prvenstvu uzeli deset bodova, što je najbitnije, pobijedili su u derbiju. Svi znamo koliko taj derbi zna donijeti neku dodatnu energiju. Protiv Dinama su odigrali jednu jako dobru utakmicu, taktički savršeno i opet na krilima na Marka Livaje, opet se spremio, nosi ih i ove sezone, opet je vođa Hajduka", istaknuo je Mario Maloča, inače bivši igrač i kapetan Hajduka.



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaHNLHNK GoricaHajdukRajko VidovićMario Maloča

Ostale Vijesti