Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Emotivan oproštaj uz pljesak igrača: “Sad sam vaš najvjerniji navijač, moramo biti prvaci“

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 19:45

Sergej Jakirović prije treninga oprostio se od igrača i ljudi u klubu, ispratili su ga vrlo srdačno

Bilo je trenera, koji su iz Dinama odlazili bez pozdrava, nekih, koji se nisu stigli pošteno oprostiti od igrača i svojih suradnika, nekih, koji su odlazili ljutiti pa o oproštaju nisu ni razmišljali. No, Sergej Jakirović od Diname se, na kraju, oprostio gospodski i prijateljski. Nakon što je preko duštvenih mreža poslao poruku zahvale i potpore svima, od navijača, igrača do radne zajednice, bivši trener navratio je prije poslijepodnevnog treninga i u svlačionicu pod Jugom.

Održao je igračima pozdravni govor, svjedoci kažu da je bilo emotivno, a na kraju je svojim dojučerašnjim 'sinovima' poručio:

"Sad sam vaš najvjerniji navijač! Moramo ove godine biti prvaci."

Moramo, rekao je. I zaradio veliki pljesak svlačionice. Što bi trebao biti dokaz da, kao što je rekao nakon utakmice u Münchenu, nije izgubio svlačionicu. No, to je trenerska sudbina u ambicioznim klubovima, a Dinamo to jest, nakon ovakvih poraza, a pogotovo nakon dva poraza i tri utakmice bez pobjede, trener je prvi na udaru. Ostat će zapisano da je osvojio dvostruku krunu u najtežoj sezoni, da je ušao u Ligu prvaka, a Dinamo kreće dalje bez njega. Sad će, kao i prije, Modre pratiti s tribine! (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoSergej JakirovićLiga prvakaBayern

Ostale Vijesti