Screenshot
Screenshot

VIDEO Modrić urnebesnim komentarom nasmijao prisutne pa se 'doktorski' odšetao

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.06.24. | 10:45

Maestro je opušten iako igra jednu od najvažnijih utakmica karijere za nekoliko sati

Uoči okršaja njegove momčadi protiv Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka na kultnom Wembleyju u Londonu, trener Real Madrida Carlo Ancelotti rekao je da su igrači Los Blancosa 'usredotočeni i koncentrirani'.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zadnji put su se sučelili u utakmici grupne faze Lige prvaka 2017. godine kada je Real Madrid Zinedinea Zidanea razbio Crno-žute 3-2. Govoreći na tiskovnoj konferenciji prije utakmice, Ancelotti je rekao da igrači moraju biti samouvjereni jer će igrati svoju najvažniju utakmicu u sezoni.

“Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za utakmicu. Momčad je fokusirana i koncentrirana, u svlačionici postoji potrebno samopouzdanje da budemo najbolji. Moramo imati samopouzdanja kako bismo odigrali najvažniju utakmicu sezone. Uvijek imamo veliki respekt prema našim protivnicima, koji su potpuno zasluženo došli do finala. Nadajmo se da će sve proći u redu", rekao je Ancelotti za službenu stranicu Real Madrida.

Talijanski trener obasuo je pohvalama Rodryga i rekao da je vrlo važan igrač za momčad. Dodao je kako će brazilski napadač ostati u klubu i nadolazeću sezonu.

“Jako sam sretan što sam ovdje, nije prvi put, a nadam se ni zadnji. Dobro smo se zabavili uoči ovakve utakmice. Poslije će biti uobičajene treme prije utakmice, ali uvjeren sam. Znam da će moji igrači dati sve od sebe, kao i Rodrygo. On je vrlo važan igrač za nas i bit će to iu budućnosti, u to ne sumnjamo,” dodao je.

Los Blancosi su trenutno u vrućoj formi budući da su neporaženi u prethodnih pet mečeva u svim natjecanjima. U La Ligi, Real je ligu završio s 95 bodova iz 38 utakmica i osvojio ligu po 36. put.

Nacho i Modrić bili su uz Ancelottija na konferenciji, a novinari su pred kraj postavili nešto opuštenije pitanje - što će osjetiti kada prije utakmice čuju himnu Lige prvaka. Nacho je odgovorio:

"Svi znaju koliko Realu znači Liga prvaka jer naše brojke u tom natjecanju sve govore. To nam je posebno natjecanje, ali i najveća odgovornost."

Potom je Ancelotti opet dobio riječ i govorio o tome koliko je faktora potrebno za odigravanje ovakve utakmice, koliko je potrebno spremnosti, sreće, znanja... Budući da je njegov odgovor potrajao neko vrijeme, kada je red došao na Modrića, on je samo pokazao na Ancelottija, rekao "Savršeno, nemam ništa dodati ovome", te se ustao, a prisutni na konferenciji su prasnuli u smijeh.

Video pogledajte OVDJE.



Tagovi

Liga prvakaReal MadridLuka ModrićCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti