Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

VIDEO Čavlina predstavljen u Dinamu i Osijeku: „Presretan sam, posebno zahvalan sportskom direkoru“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 10:06

Sjajan posao odradili su Bijelo-plavi!

Ono o čemu se dugo pričalo, sada je dobilo konačnu potvrdu – Nikola Čavlina sljedeće će sezonu braniti boje Osijeka.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo je iskoristio pravo prvootkupa njegovog ugovora od Lokomotive pa ga onda poslao na posudbu u redove Bijelo-plavih. Što su Modri također objavili na svojim službenim kanalima.


Čavlina je peto ovoljetno pojačanje Osječana nakon Solde, Jelenića, Lime i Kewala.

"Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Boti na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem – pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju. Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene", rekao je Čavlina za klupsku mrežnu stranicu, nakon čega se osvrnuo na ambicije kluba.

"Sigurno svi zajedno želimo ove sezone ostvariti što veći uspjeh. Osobno ću za ovaj klub davati sve od sebe, pružiti svoj maksimum, kao što sam to činio i do sada u prethodnim klubovima i mislim da neće biti nikakvih problema. Ne sumnjam da ćemo imati što reći i pružiti na terenu i na domaćoj i na inozemnoj sceni", dodao je Čavlina kojeg veseli i što više neće morati biti na oprezu od Miereza i Matkovića budući da su oni sada postali njegovi novi suigrači.

"U svakom slučaju, to je istina. Obojica su odlični nogometaši, Anton je zaista veliki potencijal i odličan mladi igrač, a za Ramona mogu samo reći da je dokazana klasa. I ne samo oni, naravno. Momčad općenito dobro poznajem i veselim se što ćemo dalje ići zajedno. A što tek reći za ovaj stadion? Opus Arena je nešto zaista posebno u Hrvatskoj, prava moderna nogometna arena i siguran sam da će navijačka atmosfera i dalje biti prava, a igrači se u takvom ozračju najljepše osjećaju."


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nikola ČavlinaDinamo ZagrebNK OsijekOsijekHrvatska nogometna ligaHNLposudba

Ostale Vijesti