Germania
Germania

Vika (1.35) i Les Bleusi (2.05), pobjednički listić u Germaniji s njima iskusi

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.07.24. | 10:52

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Ponedjeljak je, krenuli smo u nove radne pobjede. No, prije nego što se bacimo na posao, prvo ćemo skoknuti do Germanije gdje se nude dva sjajna tečaja - jedan na tenis i Wimbledon, drugi na Euro. Sjajno!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

V.Azarenka – S. Stephens (1.35) JEDINICA, 17.20

Svi znaju da je Bjeloruskinja majstorica tvrde podloge, ali nije joj baš ni trava mrska. Vika je u Wimbledonu dvaput igrala polufinale, posljednji put 2012. kad je bila i prva tenisačica svijeta. Iako je prošlo puno godina, ona je trenutno 16. na WTA ljestvici, a u današnjem okršaju protiv Amerikanke Stephens, u prvom kolu Wimbledona, od nje se očekuje slavlje. Inače, 31-godišnja Sloane je 2013. dogurala do četvrtfinala Wimbledona, što joj je najbolji plasman u povijesti. I ona voli tvrdu podlogu, dok joj trava, sudeći po rezultatima, nije podloga na kojoj može puno toga napraviti. Očekujemo slavlje tri godine starije Bjeloruskinje.

Francuska – Belgija (18.00) JEDINICA, 2.05

Najveći derbi prvog kruga Eura igra se na Merkur Spiel Areni u Düsseldorfu. Francuzi su prvenstvo dočekali kao možda i najveći favorit, ali su s dva 'kiksa' u prvom krugu, protiv Nizozemske (0-0) i Poljske (1-1) pali na drugo mjesto skupine koje ih je bacilo u teži dio ždrijeba i to protiv najjačeg mogućeg protivnika - reprezentacije Belgije koja je također dvaput kiksala, izgubivši 0-1 od Slovačke i remiziravši s Ukrajinom (0-0) u utakmici koja im je mogla donijeti prvo mjesto i plasman u lakši dio nokaut faze. Obje momčadi morat će se pomiriti s propustima iz grupne faze i težim putem pokušati osvojiti naslov. Francuska ima impresivnu obranu, a o njenom napadačkom potencijalu bespredmetno je razgovarati. Kylian Mbappe propisno se ispromašivao u dvije utakmice odigrane na Euru i očekuje se da namjesti nišanske sprave za ključnu fazu natjecanja. Igramo jedinicu i uopće ne trošimo previše vremena na analizu. Zašto? Zato!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania SportGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti