Pool via REUTERS/Stuart Franklin
Pool via REUTERS/Stuart Franklin

Tečaj na pobjedu Hrvatske je čak 4.30, a posebno se isplati odigrati na pobjedu od 1-0 ili gol - Joška Gvardiola

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 15.06.24. | 10:30

Germania nudi najširu kladioničarsku ponudu za utakmicu Španjolska - Hrvatska koja se večeras od 18 sati igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Treći put na posljednja tri prvenstva Hrvatska će se susresti s reprezentacijom Španjolske. U dva, treba napisati, bitnija navrata, na Euru 2012. i 2020., La Roja je izašla kao (tijesni) pobjednik, a na Euru 2016., kada su već obje reprezentacije osigurale prolaz, Hrvatska je pobijedila 2-1.

Cjelokupnu ponudu za utakmicu Španjolska - Hrvatska pronađite OVDJE (18+).

Večeras će se (18 sati) u Berlinu Hrvatska i Španjolska odigrati svoju 11. međusobnu utakmicu u povijesti, od čega sedmu natjecateljsku. Španjolska je slavila šest puta (četiri puta u natjecateljskim utakmicama), a Hrvatska triput (dva puta u natjecateljskim utakmicama) s time da se kao pobjeda Španjolske računa, dakako, i finalna utakmica zadnje Lige nacija koja je riješena nakon raspucavanja jedanaesteraca.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zbog tradicije, ali i vrijednosti igrača, Germania La Roji daje status priličnog favorita ispred Hrvatske. Tečaj na pobjedu Španjolske je 2.05, na neriješeno 3.60, a na pobjedu Vatrenih 4.30. S obzirom na to da objektivna kvaliteta španjolske reprezentacije nije toliko ispred naše reprezentacije (ako je uopće bolja), odigrati 'dvojku' na Hrvatsku moglo bi biti vrlo isplativ potez.

Poznato je da momčadi u prvo kolo ulaze opreznije nego u zadnje, posebno jer nitko ne želi izgubiti na otvaranju turnira. Tako da je tečaj da obje momčadi neće zabiti gol manji (1.82), od onoga da će ga obje zabiti (1.88). Tečaj da će Španjolska pobijediti bez primljenog gola je 3.45, a tečaj na pobjedu Hrvatske bez primljenog gola čak 6.50, što je također izvrstan koeficijent, posebno, jer lagano možemo zamisliti da Hrvatska slavi s 1-0, golom Ante Budimira ili Luke Modrića iz jedanaesterca. Pa, ako već mislite odigrati 'dvojku', zašto ne biste još dodatno 'riskirali' i odigrali ovu igru.

Kada govorimo o točnom rezultatu, najmanji tečaj ipak se daje na rezultat 1-0 za Španjolsku (6.50) dok je odmah do njega rezultat 1-1 (6.75) koji bi bio vrlo povoljan za Dalićeve izabranike. Slijede ih tečaj na pobjedu Španjolske od 2-1, ali i remi bez golova s koeficijentom (8.00). Pobjeda Španjolske od 2-0 vrednuje se s 9.00, a pobjeda Hrvatske s 1-0 s 10.0, dok se naša pobjeda rezultatom 2-1 vrednuje s 11.0!

Germania, dakako, nudi i kombinacije igara. Igra na X i 0-2 gola na utakmici (dakle, 0-0 i 1-1) vrednuje se s 4.00, a ako, pak želite odigrati dvoznak na Hrvatsku uz 0-2 gola na utakmici, ta igra se vrednuje s tečajem o 2.75.

Germania je u ponudu stavila i klađenje na golove igrača. Tečaj da će Kramarić, Budimir i Luka Modrić zabiti gol iznosi 4.00, a da neće 1.15 (još jedna dobra ponuda, zar ne? Tečaj na Brunu Petkovića je 1.10 da neće i 5.00 da hoće, na Ivana Perišića i Lovru Majera 1.05 da neće i 6.00 da hoće, a, pazite ovo, tečaj na Joška Gvardiola da neće zabiti gol iznosi 1.01, a da hoće čak 13.0!

Osim na ranije spomenute igrače, u ponudi su još ponude za Matea Kovačića, Marcela Brozovića, Nikolu Vlašića i Luku Sučića.

Ako želite kombinirati igre, tečaj na pobjedu Hrvatske uz golove Ante Budimira ili Andreja Kramarića iznosi 12, a recimo na pobjedu Hrvatske s hendikepom uz pogodak jednog od spomenutog dvojca čak 20!

Tečaj na gol glavom na utakmici (bilo koga, a nadamo se Ante Budimira ili Joška Gvardiola) iznosi 4.00, na gol direktno iz slobodnog udaraca (Luka Modrić ili Bruno Petković?) iznosi 12, a da će pasti hattrick na dvoboju (Andrej Karamarić') čak 25.

Ponudu za specijale pronađite OVDJE (klik na Specijali) (18+).

Sve u svemu, možemo poželjeti sreću ne samo hrvatskoj reprezentaciji već i svim igračima Germanije, a posebno onima koji će odigrati na neku igru na Vatrene :)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijašpanjolska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024

Ostale Vijesti