Pixsell
Pixsell

SASTAVI (Rijeka – Slaven Belupo): Ivanović na desnoj strani, Obregon u špici, Radeljić na klupi ima 'dječji vrtić'

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 14:00

Utakmica počinje u 15 sati (Max Sport 1, HTV 2)

Nogometaši Rijeke i Slavena ove će nedjelje odigrati ovosezonsku 179. utakmicu u HNL-u. Rijeka u ovaj rezultatski potpuno nevažan ogled ulazi kao druga momčad prvenstva, dok je Slaven sezonu okončano na skromnom devetom mjestu. Posljednji put kad su se ove dvije momčadi sudarile na Rujevici je gost iz Koprivnice u konačnici slavio s 4-2, a u ukupno tri međusobna okršaja ove sezone Rijeka je upisala dvije pobjede, a Slaven jednu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, na današnji dan prije točno 25 godina dogodila se jedna od najvećih krađa u povijesti hrvatskog nogometa kad je Rijeka ostala zakinuta za naslov prvaka nakon što je Krečak poništio regularan pogodak Hasančića što je tehnologija kasnijih godina i potvrdila.

Iako će se utakmica moći pogledati na državnoj dalekovidnici te ne nosi nikakvu rezultatsku napetost, očekuje se da će na Rujevici biti više od pet tisuća navijača.

Treneri Sopić i Radeljić odlučili su se za sljedeće postave:

Rijeka (4-1-4-1): Zlomislić – Bogojević, Galešić, Radeljić, Čabraja – Selahi– Ivanović, Fruk, Hodža, Janković – Obregon

Slaven Belupo (4-3-3): Jesenović – Krušelj, Međimorec, Boras, Štefulj – Liber, Jelić Balta, Caimacov, - Šuto, Štrkalj, Jagušić

Glavni sudac utakmice je Zagrepčanin Toni Dadić, četvrti sudac je ‘talent’ iz Čakovca Patrik Kolarić, dok je glavni VAR arbitar 41-godišnji Mario Zebec iz Cestice.

Inače, spomenimo kako je uvjerljivo najstariji Farmaceut na klupi u ovom ogledu 22-godišnji Bujar Pllana. Sokač ima 16 godina, Ivanda i Brdik 17, Šestek, Ćurković i Vlašić 18, Mrdaković je nešto stariji s 19, dok 'iskusni' ima Katalinić 20 godina.



Tagovi

HNK RijekaRijekaSlaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti