Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Rakitić: “Čast mi je igrati s Livajom, najbolji je hrvatski napadač, a Gattuso drži sve pod kontrolom”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.09.24. | 11:54

Najveća zvijezda Majstora s mora nakon trijumfa u Derbiju

Ivan Rakitić u mixed zoni maksimirskog stadiona nije skrivao sreću nakon pobjede Hajduka nad Dinamom 1-0 u 6. Kolu hrvatskog nogometnog prvenstva.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjećamo, pogodak odluke postigao je Marko Livaja u 70. minuti iskoristivši pogrešku Dinamova stopera koji je bio zadužen za njega Samyja Mmaea.

“Jako sam sretan i ponosan, utakmica kakvu smo očekivali, to je derbi kakav svi želimo igrati, nebitno da li u Hrvatskoj, Njemačkoj ili Španjolskoj, to su najljepše utakmice”, kazao je bivši hrvatski reprezentativac, Srebrni iz Rusije 2018.

Marko Livaja je bio umoran, zamijenjen je iz predostrožnosti pred kraj:

“Znamo koliko nam znači Livaja, rekli smo mu ‘ti samo budi gore, mi ćemo se trošiti za tebe’. Najbolji je hrvatski napadač i jako smo ponosni da je tu s nama i čast mi je igrati s njim. Ovo su jako bitna tri boda, ali tri boda treba osvojiti i sljedeći tjedan. Sad ćemo se malo opustiti i proslaviti, ali od nedjelje gledamo sljedeću utakmicu.”

Prokomentirao je i burna zbivanja u klubu:

“Mi ne možemo utjecati na to što se događa okolo, najbitnije je da smo spremni i mirni. Znamo što moramo raditi na terenu. Trener drži sve pod kontrolom, pratimo sve što nam pripremi prije utakmice. Danas smo više nego ikad bili prava momčad i to je najbitnije za nas”, zaključio je Rakitić. (G)



Tagovi

Ivan RakitićDerbiHajdukMarko LivajaHrvatska nogometna ligaGennaro Gattuso

Ostale Vijesti