Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Hajduku je Grubišno Polje prilika da se posloži još bolje

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 14.09.24. | 08:05

Moguće rotacije za Kup u utorak

Hajduku sad slijedi Kup u Grubišnom Polju u utorak protiv Bilogore '91 (16.30, MAXSport 1), gdje bi Gennaro Gattuso trebao testirati oporavljenike Abdoulieja Sanyanga Bambu, Zvonimira Šarliju, dati veću minutažu povratniku Stipi Biuku i Niki Siguru koji se vratio iz SAD-a.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Igrat će vjerojatno i Rokas Pukštas, koji je suspendiran zbog tri žuta kartona za Goricu idućeg vikenda, vrijeme je da se raspuca, a crveni karton u Kupu 'očistit' će Ismaël Diallo, pa eto prilike za Darija Melnjaka na prirodnoj poziciji nakon što je začepio 'rupu' na desnoj strani, bio odgovoran u obrani pomagajući Dominiku Prpiću i Filipu Uremoviću kojega je završnici Derbija s Dinamo zamijenio Josip Elez i imao ključnu blokadu.

Na vrata će izgledno i Lovre Kalinić, a mladi poput Šimuna Hrgovića, Mate Antunovića, Marka Capana i još nekih mogli bi do značajnije minutaže.

Naravno, tu ne računamo na Bruna Durdova koji je kao najmlađi već prvotimac, ali i on bi mogao vježbati završnicu protiv na papiru slabijeg suparnika za bildanje samopuzdanja. (dku)




Tagovi

HajdukDerbiBilogora '91Gennaro GattusoHrvatska nogometna ligaHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti