Reuters
Reuters

Nestale u 480 sekundi: U manje od 10 minuta rasprodane sve ulaznice za utakmicu Hrvatska - Turska!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 03.10.23. | 16:53

Svoju prvu utakmicu na Opus Areni Hrvatska igra 12. listopada protiv reprezentacije Turske.

U 15.28 započela je slobodna prodaja karata za utakmicu Hrvatske u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024 protiv Turske u osječkoj Opus Areni, a već osam minuta kasnije rasprodane su sve dostupne ulaznice na platformi Ulaznice.hr.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Prema očekivanjima, interes za utakmicu Hrvatska - Turska višestruko je nadmašio kapacitet stadiona Opus Arena (koji je 13.000 gledatelja za ovu utakmicu) te su sve dostupne ulaznice prodane u razdoblju od 15:28, kada je krenula prodaja, do 15:36. U prodaji su bile ulaznice za sve četiri tribine, s time da je pet posto kapaciteta rezervirano za navijače turske reprezentacije. Ovisno o eventualno neiskorištenim (neplaćenim), a rezerviranim ulaznicama, moguće je da se narednih dana u sustavu za prodaju ulaznica pojavi još poneka ulaznica, no u svakom slučaju već sada znamo da nas protiv Turske čeka pun stadion. Koliko nas raduje takav interes navijača, istina je da je kapacitet Opus Arene premali za sve koji su ovom prigodom poželjeli gledati Vatrene. Stoga je i donesena odluka da se najvjernijim navijačima, njih 1.000 s najviše utakmica u posljednjih pet godina, omogući kupnja ulaznica u pretprodaji, pri čemu je većina to pravo i iskoristila", objavio je HNS.

Podsjetimo, Hrvatsku idući četvrtak očekuje domaći dvoboj s Turskom koja, kao i Hrvatska, ima 10 bodova, uz utakmicu manje. S pobjedom, Vatreni bi napravili veliki korak prema plasmanu na europsku smotru koja će se u lipnju i srpnju 2024. održati u Njemačkoj. (nr)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHNSTurska nogometna reprezentacijaEUROEuro 2024

Ostale Vijesti