REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Konačni krah 'ljubavi' Salernitane i Davidea Nicole: Paulo Sousa sjeda za kormilo kluba Domagoja Bradarića

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.02.23. | 11:29

Salernitana se trenutačno nalazi na 16. mjestu ljestvice sa 21 bodom

Nastavlja se love/hate relationship Salernitane i Davidea Nicole – talijanski stručnjak je po drugi put u razmaku od samo mjesec dana dobio nogu i sada je, čini se, 'ljubavni par' definitivno okončao svoju burnu avanturu. Nicolea će zamijeniti Paulo Sousa, ali tko zna, možda Nicoleu i talijanskom klubu treba samo malo prostora i 'viđanja' s drugim ljudima kako bi shvatili da su ipak stvoreni jedno za drugo…

Pa pročitajte samo kako je još nedavno Nicola pričao o voljenom klubu.

„Nagovorio sam predsjednika da promijeni svoju odluku, objasnio sam mu da sam i ja samo čovjek, vidio je da imam veliku želju izvući ovu momčad iz krize. Ja volim Salerno i u suštini svoje duše vjerujem da možemo okrenuti stvari u našu korist.“

Na koncu ipak nije uspio preokrenuti stvari. No zato valja podsjetiti kako je tekao odnos friško otpuštenog Nicole i Salernitane. Prvi otkaz 49-godišnjak je zaradio sredinom siječnja nakon teškog 2-8 stradavanja od Atalante, ali ga je vrhuška kluba vratila na klupu samo dva dana kasnije. No, u četiri utakmice koje su uslijedile momčad s juga Italije je tri puta izgubila pa je predsjednik kluba Danilo Iervolino ipak izgubio strpljenje s trenerom koji je u završnici prošle sezone spasio momčad od ispadanja u Serie B.

Salernitana se trenutačno nalazi na 16. mjestu ljestvice sa 21 bodom, četiri više od 18. Verone koja se nalazi u zoni ispadanja, ali i u velikom naletu pozitivnih rezultata.

Tako će Domagoj Bradarić koji svoj kruh zarađuje u Salernu ipak dobiti novog trenera, a kojemu je jedini zadatak da održi klubu glavu iznad vode, u prvoligaškom društvu. (pz)



Tagovi

Serie ASalernitanaDomagoj Bradarić

Ostale Vijesti