NK Istra 1961
NK Istra 1961

FOTO/VIDEO Zapuhala je bura, odsijava istarski kažun: Istra 1961 ima efektne nove dresove

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 22:20

Momčad s Istarskog poluotoka u idućoj sezoni imat će efektne dresove koje će krasiti i logo Germanije.

Nogometaši Istre 1961 u idućoj sezoni nastupat će u novim garnitirama dresova koje su danas prezentirane u Balama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Danas se u Stanciji Meneghetti u Balama održalo predstavljanje novih dresova seniorske ekipe za sezonu 2024/2025. Dresovi su predstavljeni uz prisustvo sponzora i partnera kluba, a u subotu će dresovi biti predstavljeni i navijačima u Fan Shopu", objavila je Istra 1961 u svojem priopćenju.

Hrvatski prvoligaš predstavio je dvije nove garniture dresova. Domaća je, dakako, u tradicionalnim žuto-zelenim bojama, a gostujuća u nekonvencionalnoj sivoj, koja predstavlja istarski kažun. Dresove će krasiti i logo Germanie sport, a efektne video uratke predstavljanja možete pogledati OVDJE (domaći) i OVDJE (gostujući).

"Svake sezone cilj je dizajnirati dresove s naglaskom na isticanje lokalnog identiteta, stoga se klub time vodio i ove sezone. Prvi, domaći dres nazvan je Bura, koja je kao spoj snage i nepredvidivosti odabrana kao glavni motiv ovosezonske garniture. Domaći dres i ove godine zadržat će svoje prepoznatljive zeleno žute boje, koje su glavni motiv, s tim da je ove sezone veći naglasak na žutoj boji zbog žutih hlačica. Tu je i tradicionalna unikatna kragna, te grb kluba i godina osnutka kao upečatljivi detalji povijesti kojom se ponosimo. Prepoznatljive zeleno žute boje našeg kluba kombinirane su u gradijent, a podsjećajući na udare ovog snažnog vjetra. Nek nas i u novoj sezoni igra, poput bure, nosi do svake pobjede, uz glasne navijače na tribinama Aldo Drosine", priopćili su iz Istre.

Dok je domaći dres u tradicionalnim bojama, gostujući je dosta drukčiji od dosadašnjih, a također je usko povezan uz istarsku tradiciju

"Kad smo kod gostujućeg dresa, na putovanjima će našu momčad pratiti raskoš tradicije, ono jedino što desetljećima trpi svaki nalet bure i čvrsto stoji na zemlji kao uporište – istarski kažun. Gostujući dres dolazi u inspirativnoj sivoj boji s uzorkom jedinstvenog istarskog kažuna, dok su unikatna kragna, grb kluba te godina osnutka također prisutni kao upečatljivi detalji kulture naše zajednice. Na svakom će gostujućem terenu naši igrači ustrajno stajati i braniti vrijednosti koje predstavljamo... baš poput kažuna", zaključili su iz Istre.



Tagovi

Istra 1961Hrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti