Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Bjelica: “Nikoga nije lako pobijediti, a Faye je zanimljiv. Stojković? Imamo dogovor s Olićem“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 10.10.24. | 17:20

Dinamov trener nije bio pretjerano razočaran onime što je njegova momčad pokazala u pripremnom dvoboju s Poletom (1-0)

Očekivali smo možda više ljutnje Nenada Bjelice nakon samo 1-0 u pripremnom dvoboju protiv Poleta u Sv.Martinu na Muri. S klupe je vikao i ispravljao igrače, ali poslije utakmice ipak je bio miran.

"Utakmica izjednačena, ravnopravna u kojoj smo bili bolji za jedan gol. Ali nije to bio cilj utakmice, nego da svi dobiju priliku. Nakon dva treninga odradili smo utakmicu i zadovoljan sam.", rekao je Bjelica.

Vratili su se Perić, Moharrami i Perković, koji se opet ozlijedio.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Zadovoljan sam povratnicima. Kad igrači dugo ne igraju, treba im neko vrijeme da dođu do forme. Oni će se dizati iz utakmice u utakmicu. Želim da nije ništa ozbiljno s Perkovićem, iskrenuo je gležanj, otekao mu je, ali ga ne boli previše. Vidjet ćemo je li samo istegnuće ili je otišao ligament."

Ipak, nije bilo lagano protiv četvrtoligaša.

"Mogli smo očekivati da neće biti lagano, ne možete nikoga lagano pobijediti. Igrao je Dinamo nedavno i Kup protiv četvrtoligaša, u punom sastavu, pa je bilo teško. Danas je igralo i dosta juniora, važno da smo svi zdravi, osim, nažalost, Perkovića, sad igrači imaju tri dana odmora, a od ponedjeljka kreće ono pravo."

Kako mu se dopao Senegalac Faye?

"Interesantan igrač, interesantne kretnje. Sven Šunta isto ima svoje kvalitete, Miljak, sve ih znamo... Gledat ćemo ih i dalje, ima još kvalitetnih juniora, svima ćemo davati šansu."

Igrao je i Luka Stojković iako je neki dan otkazao nastup u U21 reprezentaciji zbog ozljede?

"Takav je bio dogovor s Olićem. Nismo znali hoće li biti na raspolaganju, jer nije trenirao 10 dana. Ovdje je odradio dva treninga pa smo ga stavili, ali bilo je neizvjesno oko njega pa je izbornik tako odlučio u dogovoru s nama."

Sad kreću pripreme za utakmicu s Istrom i ono što slijedi poslije nje. Dinamo ulazi u vrlo zahtjevan raspored.

"Radujemo se tom rasporedu, imamo još 14 utakmica do zimske pauze i svakoj ćemo prići najozbiljnije,.Prvo Istra, onda ćemo gledati dalje." (T.N.)



Ostale Vijesti