Slavko Midžor/Pixsell
Slavko Midžor/Pixsell

Bivši trener Hajduka i Rudeša glavni kandidat za klupu Šibenika!?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.10.24. | 21:00

Do prije mjesec dana radio je u slovenskom Triglavu, a nakon iznenadnog Carevićeva odlaska mogao bi preuzeti klupu kluba sa Šubićevca

Mario Carević iznenada je napustio klupu Šibenika i prema infromacijama s više strana trebao bi sjesti na klupu Gorice. Ta vijest još nema službenu potvrdu, ali se špekulira da je upravo to razlog Carevićeva odlaska sa Šubićevca. A istovremeno se pojavila i informacija tko bi ga mogao zamijeniti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prema saznanjima Germanijaka, prvi kandidat za preuzimanje Šibenika je Toni Golem. Taj je 42-godišnjak zadnjih pola godine vodio slovenskog drugoligaša Triglav iz Kranja, a prije toga, prošle sezone, odradio je 10 utakmica na klupi tada već posrnulog Rudeša. Bio je i u Solinu, ali veći dio karijere vezan mu je za Hajduk. U više navrata bio je pomoćnik, Kopiću, Vukasu i Primorcu, zatim i trener U19 momčadi Bijelih, a može se pohvaliti da je tri utakmice na klupi Hajduka odradio samostalno.

Dogovor s Golemom navodno je blizu, no, isto tako šuška se da, iako jest glavni, nije jedini kandidat za klupu HNL kluba sa Šubićevca. Možda već u petak saznamo odgovor na pitanje: Golem ili netko drugi? (T.N.)



Tagovi

Toni GolemNK ŠibenikHrvatska nogometna ligaMario Carević

Ostale Vijesti