NK Istra 1961
NK Istra 1961

Tramezzani dobio dva pojačanja: Gabonac za veznu liniju, Splićanin za obranu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.10.24. | 16:19

Saša Bjelanović radi punom parom

U Istri 1961 radi se punom parom – sportski direktor Saša Bjelanović ne miruje, pa je treneru Paolu Tramezzaniju doveo dva pojačanja.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi je Luka Bogdan, igrač koji će ojačati stoperske pozicije koji se ljetos razišao s talijanskom Ternanom i koji je potpisao do kraja sezone uz opciju produženja ugovora za još jednu sezonu.

„Dolaskom Luke kompletirali smo užu obranu na poziciji centralnog braniča. Radi se o igraču koji se po svojim karakteristika uklapa u profil koji želimo za tu poziciju. Luka poznaje trenera Tramezzanija jer su zajedno radili u Italiji te je veoma motiviran da što prije uđe u potreban natjecateljski ritam“, istaknuo je Bjelanović.

Drugi igrač je Andre Poko, veznjak koji je prije ovog nosio dres Hapoel Beer Sheve.

„Andre je vezni igrač s velikim međunarodnim iskustvom koji je do sada nastupao u jakim klubovima i ligama te je profila koji smo duže tražili. Cilj je da sa svojim iskustvom pomogne našoj momčadi, jednoj od najmlađih u prvenstvu ove sezone. Krase ga izuzetna borbenost i srčanost, kao i čvrstina u duelima. Andre je došao izuzetno motiviran i svi zajedno željno iščekujemo njegove prve minute u Istrinom dresu“, dodao je Bjelanović.

NK Istra 1961NK Istra 1961




Tagovi

HNLIstra 1961Luka BogdanAndre PokoSaša Bjelanović

Ostale Vijesti