Germania
Germania

U Umagu se očekuje slavlje Rubljova (1.70), Club Brugge (1.50) protiv Mechelena za vas je laka lova!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.07.24. | 10:42

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Petak je dan za najveće tečajeve u Germaniji. Zapravo, svaki dan je dan za najveće tečajeve u Germaniji, ali danas su izabrane utakmice koje su prema mišljenju mnogih sportskih fanatika među zanimljivijima u današnjem danu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla

A.Rubljov – F. Cerundolo (17.00) JEDINICA, 1.70

Deveti igrač svijeta u ovom je ogledu favorit, iako je protiv Mađara Marozsana pokazao kako je ranjiv. Cerundolo je pak teže od očekivanog svladao Sonega, meč je potrajao dulje do dva i pol sata, dok je Rus na terenu proveo pola sata manje. Možda se nekima to ne čini kao bitan podatak, ali to baš nije tako. Ovom dvojcu ovo je treći međusobni okršaj, a trenutni omjer je 1-1. Onaj tko bude slavio u ovom polufinalu Umaga u finalu će snage odmjeriti s boljim iz okršaja Mensik – Musetti. Mi nekako vjerujemo da će to biti Rubljov…

Club Brugge – Mechelen (20.45) JEDINICA, 1.50

Aktualni prvak Belgije novu sezonu nije otvorio najbolje, 1-2 porazom od Royale Union St. Gilloisea u belgijskom Superkupu. No, Club Brugge se za novu sezonu podosta pojačao, doveli su već sedam novih igrača za čak 25 milijuna eura! Dakle, u sezonu ulaze kao prvi favoriti za naslov prvaka te se danas očekuje rutinska pobjeda nad Mechelenom. Nemamo što za dodati, tipujemo na jedinicu, a tečaj koji se nudi u Germaniji zaista nije nešto što biste trebali preskočiti.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti