Germania
Germania

Pobjede hvataju Ilves (1.70) i Viking (2.15), za jedan ozbiljan ljetni šoping

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.07.24. | 10:57

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Tjedan je na izmaku, nakon kratkog kišnog osvježenja, ponovno nas 'nišane' vrućine, ali su zato u ponudi Germanije dvije zgodne utakmice sa hladnog sjevera. Dvije lige, finska i norveška su u punom zamahu, a spomenute dvije utakmice nude priliku za finu zaradu. Vrijedi probati!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ilves – VPS (16.00) JEDINICA 1,70

Finsko nogometno prvenstvo je u punom zamahu. Neke momčadi su odigrale čak i 17 utakmica, a danas je na rasporedu novo kolo. U njemu će snage odmjeriti peta i šesta momčad lige. Domaći Ilves nalazi se na petom mjestu s 26 bodova u 16 do sad odigranih utakmica, dok je VPS mjesto ispod s bodom manje, ali i utakmicom manje. Oba kluba su poražena u prošlom kolu, ali ako gledamo formu u posljednjih pet utakmica onda je domaćin ipak u boljem ritmu. Ilves je u tom periodu na porazu, dvije pobjede i dva remija, dok je gostujući VPS na dva poraza i tri remija. Stoga je jasno da je domaćin danas favorit.

Haugesund – Viking (17.00) DVOJKA 2,15

Na vrhu norveškog nogometnog prvenstva sjedi Bodo/Glimt s 36 bodova, dok je Viking na četvrtom mjestu s osam bodova manje, ali i dvije utakmice manje. A Viking danas gostuje kod Haugesundu koji nije baš u nekoj formi i koji je na 14. mjestu s 14 bodova, odnosno jednakim brojem bodova kao i Tromso i Odd koji su u crvenoj zoni. Povrh toga, Haugesund je u posljednjih pet utakmica upisao tek jednu pobjedu uz tri poraza i jednog remija. Viking je pak trenutno u najboljoj formi u Norveškoj, u zadnjih pet utakmica ima četiri pobjede i jedan remi. Stoga, Viking bi na gostovanju trebao uzeti puni plijen.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti