Germania
Germania

Odigrajte li na FCSB 1,65), Midtjylland (2,40) i Rafu (1,45), sigurno imate za kavu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.07.24. | 10:09

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Za kraj radnog tjedna Germania vas časti trima najvećim tečajevima u državi na dvije nogometne i jednu tenisku utakmicu. Potonja je poslastica, Rafa Nadal protiv Argentinca Navonea, već iza 13 sati, a navečer danska i rumunjska liga. Vrijedi probati…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Slobozia - FCSB (21.00), DVOJKA, 1,65

Favoriti iz Bukurešta u novo su rumunjsko prvenstvo startali remijem protiv Universitatee Cluj na svom terenu, a sad gostuju u Clinceniju kod Uniree Slobozije koja je u 1. kolu kao gost svladala Farul u Constanti 1-0. FCSB je već odigrao dvije europske utakmice, javne treninge protiv sanmarinskog Virtusa 7-1 i 4-0, tako da se večeras očekuje sigurna pobjeda gostiju, koliko god mislili na Maccabi Tel Aviv.

Aarhus - Midtjylland (18.00), DVOJKA, 2,40

Prvo je kolo danske Superlige, u prijateljskim utakmicama AGF Aarhus je postizao bolje rezultate, ali gosti su danas popodne blagi favoriti, jer ipak su aktualni prvaci, dočim je domaćin prošlu sezonu, Ligu za prvaka, završio na 5. mjestu. Midtjylland sljedeći tjedan očekuje start u Ligi prvaka, u 2. pretkolu suparnik je andorska UE Santa Coloma, koja je izbacila kosovski Ballkani. Nema boljeg testa spremnosti danskog prvaka od gostovanja u Cares & Park Areni u Aarhusu.

R.Nadal – M.Navone (13.05), JEDINICA, 1,45

Španjolski teniski velikan Rafael Nadal (38) plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Bastadu nakon što je u dvoboju 2. kola pobijedio Britanca Camerona Norriea sa 6-4, 6-4. Nadal, koji je eliminiran u prvom kolu Roland Garrosa, a potom preskočio Wimbledon kako bi se što bolje pripremio za Olimpijske igre, upisao je i drugu pobjedu u Bastadu, nakon što je na otvaranju turnira pobijedio Lea Borga, sina švedske teniske legende Bjorna Borga. Današnji Nadalov protivnik je Argentinac Mariano Navone koji je u prethodnom meču eliminirao Indijca Sumita Nagala sa 6-4, 6-2. Iako se radi o odličnom zemljašu, Rafa je veliki favorit za pobjedu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Najveći tečajeviGermania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti