Neće vam faliti ni ptičjeg mlijeka, ako pobijede Rapid (1.95), Trabzon (1.60) i Rijeka (1.75)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 10:27

Najveći tečajevi samo u Germaniji.

Danas se igraju brojne utakmice kvalifikacija za Europsku i Konferencijsku ligu, a na pobjede tri favorita Germania nudi najveće tečajeve u cijeloj državi.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla

Wisla - Rapid (18.00), DVOJKA 1.95

Poljski predstavnik morao je proći prvo pretkolo, nadvisio je kosovski Llapi 2-0 i 2-1, odgodio 1. kolo Ekstraklase kako bi bio što spremniji za Bečane. Austrijski predstavnik čiji napad predvodi Dion Drena Beljo domaća natjecanja počinje Kupom u nedjelju protiv niželigaša, a dosad je igrao samo pripremne, prijateljske utakmice, u najjačima izgubio od praške Slavije 0-3 te remizirao s Milanom 1-1.

Cornivul - Rijeka (19.00), DVOJKA 1.75

Riječani otvaraju novu sezonu utakmicom protiv rumunjskog drugoligaša koji je priredio pravu malu senzaciju kad su u prvom pretkolu svladali Paksi. Riječani su u ovom ogledu izraziti favoriti, a to potvrđuju i tečajevi u Germaniji. No, treba prvo skočiti, a tek onda reći hop. Ne kaže se bez razloga kako su najteže utakmice one u kojima su tri boda (ili u ovom slučaju pobjeda) unaprijed upisani. Vjerujemo da Sopić neće previše 'kemijati' sa sastavom te da će pronaći način kako da zaustavi Lupua koji je u sjajnoj formi te iskusnog Busa koji je nekoć igrao za Sheffield Wed. te Salernitanu. U svakom slučaju, očekujemo dobru utakmicu. Te, naravno, pobjedu hrvatskog kluba!

Ružomberok - Trabzonspor (18.30), DVOJKA 1.60

Poraženi iz sraza slovačkog i turskog predstavnika u 3. će pretkolu Konferencijske lige biti suparnik boljem iz dvoboja Hajduka i HB Torshavna. Ružomberok je u 1. pretkolu prošao bivšeg krvnika Hajduka, kazahstanski Tobol, 5-2 i 0-1. Slovačka Superliga počinje ovaj vikend. Trabzonspor je, pak, igrao samo prijateljske dvoboje, pobijedio Železničar Pančevo 3-1, prije toga Szeged CSGA 2-1, baš nas zanima koliku će minutažu protiv Slovaka dobiti Mislav Oršić. Nadamo se veliku...

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+





Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti