Germania
Germania

Najveći tečajevi na ‘dvostruke krune’ Dinama i Sparte, kombinirano 7,29!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.24. | 10:35

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Ovaj tjedan, od utorka do četvrtka, igraju se finala kupova u mnogim europskim zemljama, a ove srijede Germania je na dva finala u dvije zemlje nekadašnje crno-zlatnožute monarhije, o Hrvatskoj i Češkoj je riječ, ponudila najveće tečajeve. Šteta je propustiti priliku za zaradu na eventualne pobjede Dinama i Sparte, što bi objema klubovima bile dvostruke krune, zar ne? No, dok je u Rijeci u pitanju uzvrat, u Plzenu se igra samo jedna utakmica…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Rijeka - Dinamo (18.00), DVOJKA, 2,70

Uzvratna utakmica za Sunce Ivana Rabuzina, prva u Maksimiru prije tjedan dana završilaje 0-0, no aktivno je pravilo pogotka u gostima, pa je Plavima za Kup dovoljan svaki remi s pogocima, dočim bi se u slučaju ponavljanja rezultata bez golova prvo igrali produžeci, a potom eventualno pristupilo raspucavanju s bijele točke. Dinamo je prošle subote u pričuvnom sastavu pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici 3-2, a Rijeka dan kasnije izgubilau Osijeku 0-2, darovavši domaćinima dva gola, ali startala je bez čak 10 igrača koji su igrali prvi finalni kup-dvoboj. Prije dva i pol tjedna u prvenstvenom derbiju na Rujevici Dinamo je preokretom slavio 2-1 napravivši presudni korak k obrani titule. Mogu li Plavi to ponoviti večeras?

Viktoria - Sparta (18.00), DVOJKA, 2,70

Finale češkog Kupa igra se u Plzenu, trećeplasirana Viktoria protiv novopečenog prvaka Sparte koja želi dvostruku krunu. Pražani su neporaženi 11 utakmica, nešto slično kao Dinamo u HNL-u, a Viktoria je domaćinska momčad; u prvenstvu je na svom terenu isprašila Spartu 4-0, bilo je to 10. ožujka. Može li dvaput? Ne može!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti