Germania
Germania

Nadal (1.45) je favorit protiv Ajdukovića, Rangers neće iznenaditi United (1.95)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.07.24. | 11:34

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Kiša nas je malo rashladila, ali onda su nas tečajevi u Germaniji opet zagrijali! Sjajne se utakmice ove subote mogu pronaći u Germaniji, a uz dva nogometna, najveći tečaj nudi se i na jedan teniski meč.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Kalmar – Djurgarden (15.00) DVOJKA 1.95

Švedsko prvenstvo stiglo je već do 15. kola, a izdvojili smo dvoboj drugoplasiraniog Djurgardena, koji gostuje kod davljenika Kalmara. Radi se o momčadi koja je tek na 14. mjestu prvenstvene ljestvice, odnosno poziciji koja vodi u dodatno razigravanje za ostanak u ligi. Ne treba posebno napominjati da su gosti veliki favoriti, ali je dosta bitno spomenuti kako je u posljednjem njihovom međusobnom ogledu slavio Kalmar i to s minimalnih 1-0. No, vjerujemo da će im Djurgarden sada za to uzvratiti…

Rangers - Man.Utd (17.00) DVOJKA, 1.95

Druga pripremna utakmica Crvenih vragova uoči nove sezone. Budući da se u prvoj nisu proslavili, danas će sigurno htjeti slaviti. Utakmica se igra u Edinburghu, na stadionu Murrayfield, a bit će zanimljivo za koga će većina tribina navijati. Jer, Rangers tamo nije omiljen, ali Crveni vragovi su – Englezi. U svakom slučaju, kvaliteta je na strani Engleza, to svi znaju, a nekako vjerujemo da će oni danas doći do pobjede.

D. Ajduković - R.Nadal (13.00) DVOJKA     1.45

Veliki meč danas čeka hrvatskog tenisača Duju Ajdukovića. Sjajnom igrom na zemljanom turniru u švedskom Bastadu, Duje je dogurao do prvog ATP polufinala u karijeri, a tamo ga čeka ni više ni manje nego legendarni Rafael Nadal! Jasno je tko je favorit u ovom meču, ali Ajdukoviću bi na ruku mogla ići činjenica da ima 15 godina manje od Španjolca, kao i to da je Rafa jučer bio četiri sata na terenu u dvoboju protiv Navonea. Ajduković će sigurni biti svježiji, ali Rafa je ipak Rafa i zato mi danas igramo dvojku na Španjolca.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti