Germania
Germania

Humanitarni listić: Mićo Martić tipuje za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 06.10.24. | 11:24

Proslavljeni hrvatski trener futsala smatra kako će zlato osvojiti Brazil, a broncu - Francuska!

Budući da su danas na programu dvije posljednje utakmice Svjetskog prvenstva u futsalu koje se igra u Uzbekistanu, kao gosta u našem humanitarnom listiću kontaktirali smo proslavljenog hrvatskog trenera futsala Miću Martića koji nam je, između ostalog, najavio prvo finale jednog Svjetskog prvenstva u bilo kojem sportu u kojem će se sučeliti Argentina i Brazil!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno 18+)

Martić u ovom istinskom El Clasicu prednost daje Brazilu koji na svoj šesti svjetski naslov čeka od 2012. godine.

"Za mene su Brazilci favoriti jer su zadnji naslov osvojili 2012. U Kolumbiji su ispali od Irana na šesterce, a prije tri godine su osvojili broncu nakon poraza od Argentine u polufinalu. Brazilci su gladni, što se vidi na ovom turniru. Dyego je u top formi, a meni se posebno sviđa kako igra Arthur koji je napokon dobio pravu priliku u reprezentaciji. Najveću prednost Brazila vidim u njihovoj fizičkoj moći. Njihove igrače je jako teško proći jedan na jedan. Čudi me zašto ne igraju s većim pritiskom, jer su toliko moćni da bi u toj prvoj liniji pobrali hrpu lopti. No, oni vjeruju u svoju kvalitetu, da će zabiti više od protivnika. To im je do sada prolazilo, no vidjet ćemo kako će to izgledati u finalu protiv Argentine“.

Međutim, ne misli da će sjajni Argentini, kojima je ovo treće finale u nizu, biti bez šanse...

„Za njih je velika stvar što Argentina kroz cijeli turnir nije mijenjala dvoranu i hotel. Cijelo vrijeme igraju i treniraju u taškentskoj Humo Areni koja je udaljena 10-ak minuta od njihovog hotela. Brazil je prvih pet utakmica igrao u Buhari, koja je ipak drukčija sredina od velegrada poput Taškenta“.

Finale se igra u 17 sati uz izravni prijenos na HTV-u 2, a u 14.30 na rasporedu je utakmica između Francuske i Ukrajine za broncu. Iako su Ukrajinci tradicionalno jača reprezentacija, a Francuzima je ovo prvi nastup na Svjetskim prvenstvima, Martić smatra kako će to biti jedna tijesna i neizvjesna utakmica, ali da će na kraju slaviti Francuzi.

Kako bi dodatno pojačao listić, Martić je na njega stavio dvije nogometne dvojke. Smatra da će 'njegov' Dinamo slaviti u Varaždinu te da će Barcelona osvojiti sva tri boda na gostovanju kod Deportivo Alavesa.

Ukupni tečaj na Martićevom listiću je 9.01, a potencijalni dobitak 495,55 eura kojeg je hrvatski trener namijenio Judo klubu osoba s invaliditetom Fuji.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponuda Germanije, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania će jednom tjedno donirati 55 eura po listiću (do 1. siječnja 2023. godine 400 kuna), a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban,Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić,Goran Stojanović, Neven Perok,Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov Grcić, Tomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček, Bernard Perić, Tvrtko Pajalić, Ivan MušlekRatko MartinovićDomagoj PavlovićVedran BađunMaida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales, Domagoj DuvnjakSergej JakirovićDora SrdarTonći MujanPetar MamićMatija Gečević Khan, Aljoša Vojnović, Klara IvošIlko ĆimićTone DražićKarlo LedinskiHrvoje SliškovićIgor VoriDubravko MiličićTomislav DasovićPaula NovinaKristijan Frković Frx ,Igor Baksa, Ivan Vučić i Deni LušićFabijan Hrnčić i Vilson Džoni a u njihovo ime ukupno smo donirali 36.001,87 eura!

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

humanitarni listićhumanitarna akcija

Ostale Vijesti