Germania Sport
Germania Sport

Humanitarni listić u prosincu: Vedran Bađun tipuje za Noinu Arku - Hrvatsku udrugu zaštitnika životinja

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 07.12.20. | 10:27

Poznati hrvatski avanturist i putopisac nije bio netko koga smo morali dugo nagovarati kad je saznao da je naš cilj pomoći onima kojima je to najviše potrebno. Vedrane, sretno!

U Germania Sport kladionici igra na humanost je siguran dobitak! Ulog od 600 kuna koji će naša tvrtka svaki dan davati poznatim ličnostima za tipovanje tijekom cijelog prosinca također je i siguran dobitak. Dakle, svaki „Humanitarni listić u podne“ ovaj mjesec bit će dobitan, a bit će donirano najmanje 18.600 kuna.


Kao i dosad, Germania će dobitke uplaćivati gdje naši poznati gosti zažele, a odlukom managementa naše tvrtke, humanitarci koji ne prođu, imat će dodatnu vrijednost – po 600 kuna ići će svakog dana u poseban fond, a ukupan iznos donirat ćemo u humanitarne svrhe na kraju mjeseca.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vrijeme darivanja, a tvrtka Germania Sport odlučila je cijeli prosinac proglasiti mjesecom humanosti i tako ispratiti 2020. godinu, u kojoj je zbog pandemije koronavirusa zajednici potrebna najveća podrška dosad. U teškim vremenima, Germania je pomogla brojnim donacijama. Osim stalne podrške našem zdravstvu, paketa pomoći od 400.000 kuna, donacija voća medicinskim djelatnicima, Germania je nastavila i s brojnim akcijama, poput našeg „Humanitarnog listića u podne“, koji traje od ožujka 2017. godine.

''Već treću godinu na portalu www.germanijak.hr poznata ličnost sastavlja listić u humanitarne svrhe. Ukupno smo u njihovo ime donirali 176.916 kuna. Uz njihovu pomoć pomogli smo institucijama, pojedincima, humanitarnim udrugama i drugima kojima je pomoć potrebna.'', rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice.

U našoj akciji gostovali su Miroslav Ćiro Blažević, Andrej Kramarić, Tarik Filipović, Lidija Bačić, Renata Sopek, Mate Bulić i mnogi drugi, neki od njih su pogodili svoje „humanitarce“, ali pojedini nisu uspjeli pa će ovaj mjesec imati drugi pokušaj.


Mjesec humanosti počinje danas, a sve do 31. prosinca svakog dana u 12.00 na Germanijaku vas očekuje listić domaće poznate ličnosti čiji ulog i mogući dobitak ćemo donirati u humanitarne svrhe.

Naš današnji gost humanitarac je Vedran Bađun, poznati putopisac i avanturist.

Kratko smo se čuli s Vedranom, kojeg nismo morali puno nagovarati da sudjeluje u našoj humanitarnoj akciji kad je saznao o čemu je riječ:

"Slobodno iskoriste moje ime, ali nemojte govoriti da ja doniram. Ne volim preuzimati zasluge za nešto što nisam uradio", skroman je bio poznati hrvatski putopisac koji je je inače jako aktivan na društvenim mrežama, a nije zaboravio pohvaliti akciju Germania Sport kladionice

"Vaša akcija je super i podržavam što želite pomoći onima kojima je to potrebno. Hvala vama što ste me se sjetili", zaključio je Vedran Bađun.

U zajedničkom dogovoru, danas se tipovalo na četiri događaja. Prije svega, navijamo za pobjedu Hoffenheima na domaćem terenu protiv Augsburga, a jednako tako kako bi listić 'prošao' Southampton bi trebao zabiti minimalno jedan pogodak. Nadalje, danas ćemo posebno navijati za poljski Pogon za kojeg igraju Dante Stipica i Alexander Gorgon, a za kraj tu je Mallorca od koje očekujemo domaću pobjedu.

U slučaju da humanitarni listić bude dobitan, Germania Sport će u ime našeg današnjeg gosta donirati Noinu Arku - Hrvatsku udrugu zaštitnika životinja

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko Martinović i Domagoj Pavlović, a u njihovo ime ukupno smo donirali 181.272 kune.

Vedrane, sretno!


Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti