Humanitarni listić u prosincu: Maida Arslanagić tipuje za Centar Sunce

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 10.12.20. | 08:56

Tri nogometna para na današnjem humanitarcu.

Poslije trenera svih trenera Ćire Blaževića na red je došla jedna dama, današnja gošća Humanitarnog listića u prosincu je naša rukometna ikona Maida Arslanagić. Do ista ne znamo tko bolji je mogao gostovati u našoj akciji dok naš ženski rukomet proživljava renesansu na Euru u Danskoj.

Hrvatsku danas protiv Rumunjske nećemo dirati kako je ne bismo urekli dok lovi povijest pa se Maida odlučila za tri nogometna para iz Europa lige. Na susretu Leverkusena i praške Slavije tipovala je na golijadu i okladila se na tri ili više golova jer nema preveliku rezultatsku važnost. Zato ima onaj Napolija i Sociedada jer odlučuje o plasmanu dalje i poretku na vrhu skupine, a naša gošća vjeruje kako će živci i ulog koji ta utakmica nosi učiniti svoje i na susretu ponovo neće biti puno golova <,kao kad su prvi put igrali te je tipovala na zbroj golova 0-2. Tiket je zaključila jedinicom na Hoffenheim protiv Genta, njemački klub je na vrhu skupine, a u prvoj utakmici pregazio je današnje goste 4:1. Ni jedni ni drugi nemaju što izgubiti ni dobiti, a u rasterećenom okršaju domaći bi trebali potvrditi veću kvalitetu.

Ukupan tečaj na njezinom listiću iznosi 4.41, a to znači - mogući dobitak na ulog od 600 kuna, koji daje Germania Sport, bit će 2.646 kuna. Njega je naša današnja gošća namijenila Centru Sunce, za koji je zaradila donaciju u svom prvom gostovanju u "humanitarcu.

U Germania Sport kladionici igra na humanost je siguran dobitak! Ulog od 600 kuna koji će naša tvrtka svaki dan davati poznatim ličnostima za tipovanje tijekom cijelog prosinca također je i siguran dobitak. Dakle, svaki „Humanitarni listić u podne“ ovaj mjesec bit će dobitan, a bit će donirano najmanje 18.600 kuna.

Kao i dosad, Germania će dobitke uplaćivati gdje naši poznati gosti zažele, a odlukom managementa naše tvrtke, humanitarci koji ne prođu, imat će dodatnu vrijednost – po 600 kuna ići će svakog dana u poseban fond, a ukupan iznos donirat ćemo u humanitarne svrhe na kraju mjeseca.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vrijeme darivanja, a tvrtka Germania Sport odlučila je cijeli prosinac proglasiti mjesecom humanosti i tako ispratiti 2020. godinu, u kojoj je zbog pandemije koronavirusa zajednici potrebna najveća podrška dosad. U teškim vremenima, Germania je pomogla brojnim donacijama. Osim stalne podrške našem zdravstvu, paketa pomoći od 400.000 kuna, donacija voća medicinskim djelatnicima, Germania je nastavila i s brojnim akcijama, poput našeg „Humanitarnog listića u podne“, koji traje od ožujka 2017. godine.

''Već treću godinu na portalu www.germanijak.hr poznata ličnost sastavlja listić u humanitarne svrhe. Ukupno smo u njihovo ime donirali 176.916 kuna. Uz njihovu pomoć pomogli smo institucijama, pojedincima, humanitarnim udrugama i drugima kojima je pomoć potrebna.'', rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice.

U našoj akciji gostovali su Miroslav Ćiro Blažević, Andrej Kramarić, Tarik Filipović, Lidija Bačić, Renata Sopek, Mate Bulić i mnogi drugi, neki od njih su pogodili svoje „humanitarce“, ali pojedini nisu uspjeli pa će ovaj mjesec imati drugi pokušaj.

Mjesec humanosti počinje danas, a sve do 31. prosinca svakog dana u 12.00 na Germanijaku vas očekuje listić domaće poznate ličnosti čiji ulog i mogući dobitak ćemo donirati u humanitarne svrhe.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko Martinović, Domagoj Pavlović i Vedran Bađun, a u njihovo ime ukupno smo donirali 184.950 kuna, dok smo samo u prosincu već zaradili 8.034 kune.


Tagovi

humanitarna akcijaHumanitarna utakmicahumanitarni listić

Ostale Vijesti