Germania Sport Ilustracija
Germania Sport Ilustracija

Humanitarni listić u podne: Khan tipuje za udrugu Krila

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.10.21. | 12:00

Matija hrabro gađa konačne ishode četiri nogometna para

Prošlog vikenda Neven Spahija nije uspio pogoditi kombinaciju nogometnih i košarkaških utakmica u Europi. Bio je blizu, no sve je palo već na prvom okršaju Valencije i Murcije. Danas donosimo nešto posve drugačije. Matija Gečević Khan, kultni rapper iz zagrebačke Dubrave već je dugi niz godina poznat kao glazbenik ali i voditelj sve popularnijeg YouTube/TV showa Dangladeš. Osim svojih glazbenih afiniteta stigne ispratiti i sport, a danas je hrabro ušao u prognozu kako bi pozamašan novčani dobitak otišao u Udrugu za terapijsko jahanje Krila.

Što se tiče odabranog, Matija vjeruje kako će Juventus nastaviti mini-niz pobjeda nakon lošeg ulaska u sezonu. Jurićev Torino je veliki zalogaj, ovo je gradski derbi u kojem će odlučivati i nijanse, no zato je tu primamljiv tečaj od 1,95 koji se naprosto ne propušta.

Slavlje Rijeke u Puli protiv Istre 1961 je prilično izgledno, kao i pobjeda Dortmunda u Vestfaliji protiv Augsburga. Za kraj nam ostaje sraz Wolvesa i Newcastlea u Premier ligi. Wolverhampton je varljive forme, ali zato je današnji gost jedna od najlošijih momčadi lige. Sve u svemu, visoki dobitak u visini 2,816kn svakako je izvrsna nagrada s obzirom na broj susreta i vjerojatnosti koje sa sobom nose.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka na tjednoj bazi objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo. U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na humanitarnu organizaciju po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida Arslanagić,Ivan Šimac,Emil NikolićPavo Marković,Toni Živković,Hrvoje Herceg,Žuvi,Hrvoje Ban,Sanjin ŠpanovićSiniša ŽunecMarko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje Krešić,Goran StojanovićNeven Perok,Hrvoje Penava,Andrija BakulaTarik Filipović,Matija MatkoDean Kotiga,Matko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina,Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda Lujić,Danijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton Mezulić,Vladimir Poredski,Zdenka KovačičekGoran Jovović, Jurica Bićan, Tomislav Sporiš,Miroslav KoprićDražen Bagarić,Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki IvanovićTomislav LubenjakIvan ErslanAva KarabatićJasen ChelfiGordan GiričekBernard PerićTvrtko PajalićIvan MušlekRatko Martinović, Domagoj Pavlović, Vedran Bađun, Maida ArslanagićLuka StepančićRodrigo Corrales,Domagoj Duvnjak,Sergej Jakirović, Dora Srdar, Tonći MujanPetar Mamić i Zoran Prodanović Prlja u njihovo ime ukupno smo

donirali 214.672 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja

istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***


Tagovi

humanitarni listićGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti