Germania
Germania

Džumhur dobiti Mora (1,75), Fylkir će kod KR-a pasti (1,75) i kad dobije SAD (1,50), računi će rasti

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.06.24. | 10:56

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Nema danas Eura, prvi dan je predaha, ali je Germania kao i uvijek pronašla tri najveća tečaja u Hrvatskoj. Kvalifikacije za Wimbledon su tijeku, a tamo je Damir Džumhur iz BiH koji bi morao dobiti Mora. Također, isti je tečaj na KR Reykjavik koji je favorit protiv kluba s dna ljestvice islandskog prvenstva. Igra se i Copa America, a domaća reprezentacija SAD-a želi navijačima pokloniti još jednu pobjedu, ovaj put protiv Paname.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

D. Džumhur – A. Moro (12.05), JEDINICA, 1,75

Iskusni tenisač iz Bosne i Hercegovine nije imao najbolji uvod u kvalifikacije za Wimbledon. Formu je oprobao na dva travnata turnira i zapeo je na prvoj prepreci. No, u All England Clubu vratio se u dobru formu i upisao dvije sigurne pobjede. Sada ga očekuje 80 pozicija slabije plasiran Španjolac Moro Canas, koji ima jako malo iskustva na travi i Džumhuru je opravdano pripao status favorita u njihovom prvom međusobnom ogledu.

KR Reykjavik – Fylkir (21.15), JEDINICA, 1,75

Utakmica 12. kola osnovnog dijela sezone prvog ranga islandskog nogometa, igra se po danjem svjetlu u ovo doba godine na Islandu. Devetoplasirani KR protiv fenjeraša Fylkira, pet bodova je razlike, a današnji domaćin je četiri kola bez pobjede, po dva remija i poraza, dočim današnji gost u zadnjih pet kola ima dvije pobjede i tri poraza, tako da ne očekujemo baš jednosmjernu utakmicu, no da je KR favorit i da mu navijači rade pritisak porukama „vrijeme je“, to stoji!

Panama – SAD (23.55), DVOJKA, 1,50

Amerikanci su domaćini Copa Americe, prvi susret u skupini C dobili su 2-0 pogocima Pulišića i Baloguna. Domaća reprezentacija želi nastaviti pobjednički niz, ukupno imaju tri pobjede u posljednja tri susreta. Panama je u prvom kolu poražena od Urugvaja koji je slavio rezultatom 3-1 te sa SAD-om predvode skupinu. Igra su u Atlanti na Mercedes-Benz Areni koja će biti puna domaćih navijača i stoga je jasno da je SAD favorit.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti