REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

FOTO/VIDEO Prekinuta utakmica u Dortmundu! Englez zbog tuče i grmljavine zaustavio susret

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.06.24. | 21:40

Tribine su krcate, ali engleski sudac je procijenio da se susret ne može nastaviti

Nakon što je Švicarska izbacila Italiju s Europskog prvenstva, od 21 sat započela je utakmica između domaćina Njemačke i uvijek neugodne Danske na Borussijinom Signal Iduna Parku u Dortmundu u sklopu osmine finala Europskog prvenstva, ali prekinuta je u 35. minuti utakmice pri rezultatu 0-0.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, nekoliko minuta ranije započelo je veliko nevrijeme, jaka kiša s grmljavinom. Iako se igrači nisu pretjerano uzbudili zbog toga, jedan trenutak jake grmljavine naveo je engleskog suca Michaela Olivera da igrače pošalje na odmor. Doduše, ostali su kod klupa kratko vrijeme, a potom se uputili u svlačionicu baš u trenutku kada je pljusak postao sve jači.

Susret je službeno prekinut u 35. minuti, prema UEFA-inim podacima jer je procijenjeno da nije sigurno za igrače da nastave igrati po ovakvom vremenu, a vidjet ćemo kada će se nastaviti. Publici na tribinama sigurno nije ugodno, osim onima koji su na višim pozicijama pa imaju 'krov nad glavom', no onima u prvih 10-ak redova vjerojatno nije drago što su dobili neočekivano besplatno tuširanje.

Naravno, neki su odlučili da im ni kiša neće pokvariti raspoloženje, a koji su to, možete pogledati OVDJE. (g)



Tagovi

Njemačka nogometna reprezentacijaEuro 2024Danska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti