Germania
Germania

Deseta runda, Maca Maradona protiv Eve Grgić: Novinarima Germanijaka je ovaj ogled 'biti ili ne biti'

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 12:00

Klasičari vode 5-4, a ako Marija bude sretnije ruke od naše Eve, onda definitivno pobjedu odnosi Classic Hrvatska

Malo po malo, listić po listić i eto nas u 10. kolu naše Humanitarne Euro utakmice. Izgledalo je kao da će Germanijak rutinski privesti ovu utakmicu kraju, imali su 4-2 vodstvo, ali s tri vezana slavlja Classic Hrvatska okrenula je sve u svoju korist pa tako eventualno slavlje Marije Matuzić znači i finalnu pobjedu Klasičara. Iako, valja ponoviti, u ovoj utakmici nema pobjednika i gubitnika…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U ovom trenutku, Classic Hrvatska vodi s 5-4, a ako Marija Matuzić, poznatija po nadimku Maca Maradona, bude bolja od naše Eve Grgić, onda je sve gotovo.

Što se tiče utakmica koje su na rasporedu ove subote, Marija je igrala na slavlje Italije te na prolaz Njemačke. S druge strane, Eva vjeruje kako će u ogledu Švicaraca i Talijana i jedni i drugi poentirati, dok je na Nijemce odigrala čistu jedinicu protiv Danaca.

U nedjelju nas očekuju nova dva okršaja. Marija vjeruje zasad neuvjerljivim Englezima te je odigrala jedinicu, dok je Eva igrala da će biti pogodaka – i to minimalno dva. Posljednja utakmica, ona između Španjolske i Gruzije, ponovno je donijela drugačija predviđanja kod naših dvaju igračica. Maca Maradona vjeruje da će La Roja slaviti s hendikepom, dok Eva smatra kako će na ovoj utakmici biti minimalno tri pogotka!

Ukupan tečaj na listiću Marije Matuzić je 8.96, a na listiću naše Eve Grgić 9.78.

Marijin dobitak Germania će donirati Udruzi Milosrđe – Centar za beskućnike Karlovac, dok će Evin dobitak Germania donirati Udruzi za pomoć osobama s teškoćama u razvoju.

Podsjetimo se pravila Germanijina Euro humanitarca: kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozira ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania donira 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No, to nije sve. Momčadi dodatne iznose donacija prikupljaju i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent postaje Germania pobjednik dana i time za svoju momčad zarađuje iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušava skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja. Trenutno je Classic Hrvatska zaradila 2500 eura, a Germanijak 2000 eura.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Euro humanitaracHumanitarna utakmicahumanitarni listićGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionicepromodonacijaEuroforija

Ostale Vijesti