Germania
Germania

Dobiju li mladi Francuzi (1,55) i Celje (2,45), sprema se veliko veselje

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.07.24. | 10:41

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Uvijek je bogata ponuda kod Germanije koja po staroj navadi nudi najveće tečajeve u Hrvatskoj. Iz današnjih sportskih događaja izdvajamo nastup domaćina Olimpijskih igara, mlade francuske nogometne reprezentacije protiv SAD-a i konačno u Ligi prvaka nama blisko Celje, pa da u vašoj kući bude sveopće – veselje!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla

23/Francuska – 23/SAD (21.00), JEDINICA, 1,55

Olimpijske igre još nisu službeno otvorene u Parizu, ali su blizu, stoga već počinje nogometni turnir, a danas je na redu domaća selekcija koja na Velodromeu u Marseilleu dočekuje Sjedinjene Američke Države. Kod Francuza se spekuliralo s nastupom velike zvijezde Kyliana Mbappéa, kao igrača izvan kvote po dobnoj granici, no Real Madrid nije htio čuti za to. Isto tako, kod Amerikanaca je u kampu bilo Hrvatima poznato ime, Rokas Pukštas, mlada nada Hajduka, no potrebniji je na Poljudu, a i izbornik ga je zvao tek da osjeti atmosferu.

Celje – Slovan (20.15), JEDINICA, 2,45

Slovenski protiv slovačkog (izvorno: slovenskog) prvaka, gosti dolaze s Markom Tolićem koji je pod Damirom Krznarom igrao u Mariboru, a bivši trener Dinama htio ga je dovesti i u Celje. Grofovi su u 1. pretkolu prošli estonsku Floru, 5-0 u gostima, 2-1 doma, a na startu slovenskog prvenstva svladali Bravo preokretom 2-1. Slovan je, pak, prošao prvo pretkolo dvama pobjedama nad makedonskom Strugom (4-2, 2-1), a domaće prvenstvo mu počinje tek ovog vikenda.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti