Bodo/Glimt (1.80) i nogomet na Olimpijskim igrama, rješenje su vašim brigama

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.07.24. | 10:54

I danas imamo najveće tečajeve u državi...

Germania je i za ovu sunčanu subotu svojim igračima pripremila najveće tečajeve u državi i to na pobjede olimpijskih reprezentacija Argentine i Maroka te norveškog Bodo/Glimta.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla

U23Ukrajina - U23Maroko (17.00), DVOJKA 2.20

Maroko je u onoj nesvakidašnjoj utakmici protiv Argentine na kraju upisao 2-1 pobjedu i s dnašanjim trijumfom može izboriti drugi krug olimpijskog turnira. Ukrajina je, pak, izgubila s 1-2 od Iraka i više nema pravo na kiks. Marokance predvode Achraf Hakimi iz PSG-a, Ilias Akomach iz Villarealla, Abde Ezzalzoui iz Betisa i poznati lokalni strijelac Soufiane Rahimi koji trenutno igra za Al Ain iz UEA. Najveće ukrajinske zvijezde nisu doputovale u Pariz te se Ukrajinska momčad sastoji od igrača iz domaće lige.

KFUM Oslo - Bodo/Glimit (18.00), DVOJKA 1.80

Vodeća momčad norveškog prvenstva gostuje kod šestoplasiranog KFUM-a u Oslu, domaćin je osokoljen dvama pobjedama zaredom, nakon prethodna dva poraza. Gosti dolaze također s nizom od dvije pobjede, prije kojih su izgubili od Sandefjorda, a prije toga opet dvaput pobijedili, imaju šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Brannom (utakmica više) nakon 16 odigranih utakmica, a 15 pred svojim današnjim suparnikom koji ima utakmicu manje.

U23 Argentina - U23 Irak (15.00), JEDINICA 1.45

Utakmica Argentine i Maroka bila je jedna od najkontroverznijih u povijesti nogometnog turnira na Olimpijskim igrama. Argentina je na kraju izgubila 1-2 te se dvostruki olimpijski prvaci danas moraju 'vaditi' protiv reprezentacije Iraka koja je svladala Ukrajinu 2-1. Argentina je, kao aktualni svjetski i južnoamerički prvak, na turnir došla kao jedan od ponajvećih favorita posebno jer u momčadi Gaučosa igraju Julian Alvarez, Nico Otamendi, Giuliano Simeone, Lucas Beltran...

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti