Damir Spehar/PIXSELL
Damir Spehar/PIXSELL

Rukometašice Podravke minimalnom razlikom poražene u Ligi prvakinja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.09.24. | 21:36

Matea Pletikosić i Andrea Šimara su postigle po osam pogodaka za Koprivničanke, dok je Katarina Pandža šest puta pogodila mrežu.

Rukometašice Podravke Vegete poražene su u Koprivnici od CSM Bukurešta s minimalnih 28-29 (10-14) u utakmici 3. kola skupine A Lige prvakinja.  

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Matea Pletikosić i Andrea Šimara su postigle po osam pogodaka za Koprivničanke, dok je Katarina Pandža šest puta pogodila mrežu.

Cristina Neagu i Monika Kobilinska su sa po šest pogodaka bile najefikasnije kod Rumunjki.

Do sredine prvog poluvremena Podravka je bila rezulatski ravnopravna (5-5), da bi gošće serijom 4-0 došle do prvog osjetnijeg vodstva (5-9) u 18. minuti, iskoristivši tehničke pogreške izabranica Ivice Obrvana.

Gošće su na poluvrijeme otišle sa četiri gola prednosti (10-14) i održavale ju do 48. minute (20-24). S dva pogotka Pandže i jednim Šimare, Podravka Vegeta je došla na samo jedan gol zaostatka (23-24). No, rumunjska ekipa je opet u 55. minuti došla na +3 (24-27), da bi s dva gola Šimare i jednim Pandže, tri i pol minute prije kraja domaća ekipa izjednačila na 27-27.

Nažalost, Cristina Neagu je s dva pogotka, jednim iz sedmerca, odvela CSM Bukurešt do pobjede.

Podravka Vegeta je tako i drugi put ovoj sezoni Lige prvaka doživjela minimalan poraz na domaćem parketu te je bez ijednog boda na predzadnjem, sedmom mjestu u skupini. CSM Bukurešt je sa četiri boda na trećem mjestu. Ljubljanski Krim Mercator je s maksimalnih šest bodova na vrhu, a četiri boda iz dvije utakmice ima budimpeštanski Ferencvaros.

U sljedećem, 4. kolu, Podravka Vegeta će 5. listopada (18 sati) gostovati kod francuskog Metza.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Podravka VegetaLiga prvakinja

Ostale Vijesti