Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

SASTAVI (Slaven Belupo - Dinamo): Ipak promjene - Perković se usudio ostaviti nekoliko senatora na klupi

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.09.24. | 16:27

Utakmica počinje u 17.30, a pratiti ju možete na MAXSport 1

Sandro Perković prvi puta vodi samostalno Dinamovu momčad i to u utakmici 'biti-ili ne biti'. Modri moraju uzeti bodove u Korpivnici protiv Slaven Belupa jer im je to izlaz iz krize koja u posljednja tri tjedna potresa klub. S druge strane im stoji Slaven koji im je već 'stalna mušterija' godinama, ali po novome, na njihovoj je klupi Mario Kovačević, trener koji je s Varaždinom Dinamu znao stvarati probleme. Uostalom, imaju i Koprivničani svoj imperativ - odljepljivanje s dna tablice.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

U tim misijama, evo za koje su se sastave odlučili treneri:

Slaven Belupo (4-2-3-1): Sušak - Bosec, Božić, Kovačić, Lučić - Agbekpornu, Crepulja - Grgić, Caimacov, Dolček - Nestorovski

Dinamo (4-1-4-1): Nevistić - Pierre-Gabriel, Bernauer, Mmaee, Ogiwara - Mišić - Cordoba, Stojković, Baturina, Pjaca - Petković. Trener: Sandro Perković.

Utakmica u Koprivnici počinje u 17.30 sati (MaxSport 1). Glavni sudac je Patrik Kolarić (Čakovec). Pomoćnici su Ivan Starčević (Bjelovar) i Deni Grofelnik (Valpovo). VAR sudac je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), a AVAR Oliver Romić (Osijek).



Tagovi

Hrvatska nogometna ligaGNK DinamoSlaven Belupo

Ostale Vijesti