REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Nogometni bogovi čuvaju Xabijeve bebe, Apotekari okrenuli Vukove i do pobjede došli u 90+3. minuti, Stuttgart razbio BVB!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.09.24. | 19:40

Tri preokreta, pogodak odluke u sudačkoj nadoknadi.... Bundesliga je čudo!

U susretu 4. kola njemačkog nogometnog prventva Bayer Leverkusen je pobijedio Wolfsburg sa 4-3 postigavši odlučujući pogodak u trećoj minuti nadoknade.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi gol postigli su gosti već u petoj minuti susreta, a strijelac je bio Nordi Mukiele pogodivši vlastitu mrežu.

Bayer je okrenuo rezultat golovima Floraina Wirtza (15.) i Jonathana Taha (32.). Međutim, Wolfsburg je do kraja poluvremena s dva gola stigao do prednosti 3-2. Strijelci su bili Sebastiaan Bornauw (37.) i Mattias Svanberg (45+1.).

Njemački prvak je uspio izjednačiti u 48. minuti preko Piera Hincapiea.

U završnici susreta Wolfsburg je ostao s igračem manje nakon što je u 88. minuti isključen Yannick Gerhardt. Vukovi su u minutama koje su uslijedile "parkirali autobus" u svoj kazneni prostor. Međutim nije pomoglo. Kraljevi završnice su još jednom u posljednjim trenucima susreta izborili pobjedu.

Gol vrijedan tri boda zabio je Victor Boniface u trećoj minuti nadoknade. Lovro Majer nije nastupio za Wolfsburg zbog ozljede.

Bayer Leverkusen je sada drugi s devet bodova, tri manje od lidera Bayern Munchena. Wolfsburg drži 13. poziciju s tri boda.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (SK)


U drugom susretu na nedjeljnom rasporedu u 4. kolu njemačkog nogometnog prvenstva Stuttgart je pobijedio Borussiju Dortmund sa 5-1.

Domaćin je poveo već u četvrtoj minuti golom Deniza Undava, a na 2-0 je u 21. minuti povećao Ermedin Demirović.

Za 3-0 je zabio Enzo Millot u 62. minuti, a tračak nade gostima donio je Serhou Guirassy u 75. minuti. No, domaćin je odgovorio s još dva gola za uvjerljivo slavlje. El Bilal Toure je u 80. zabio za 4-1, a konačnih 5-1 postavio je Undav u sudačkoj nadoknadi svojim drugim golom.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (SK)

(Hina)


Tagovi

BundesligaVictor BonifaceBayer LeverkusenWolfsburg

Ostale Vijesti