Mancini krenuo u posljednji napad - Inter pregovara s tri nova igrača!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.08.15. | 18:54

Roberto Mancini je iznimno aktivan u posljednjim danima prijelaznog roka.

Oko Intera se cijelo ljeto spominjalo dosta imena kao potencijalnih pojačanja, a danas mediji diljem Europe pišu o novim igračima koje bi Roberto Mancini želio dovesti na San Siro.

I dalje je Inter zainteresiran za Ivana Perišića, što je talijanskim medijima potvrdio i Javier Zanetti, ali su se okrenuli i drugim opcijama na poziciji krila. Tako je Gianluca Di Marzio, dobro upućeni novinar koji radi za Sky Italija, objavio kako je postignut dogovor s Tottenhamom po kojem bi Erik Lamela prešao u Inter. Naravno, i ovaj put bi se radilo o jednogodišnjoj opciji koja bi bila vrijedna 6 milijuna eura, a sljedeće godine bi ga Nerazzuri mogli otkupiti za dodatnih 14 milijuna eura.

Mancinijeva meta je i Ezequiel Lavezzi. Njegov menadžer se navodno nalazi u Milanu i dogovara konačne uvjete njegovog prelaska u Inter, a engleski i francuski mediji ističu kako bi ga milanski klub trebao platiti 12 milijuna eura.

Treći igrač koji se danas spominje je Fabio Coentrao. Portugalac je već duže vremena na izlaznim vratima Reala, a Sky Italia tvrdi kako je igrač izrazio želju za odlaskom u Inter, umjesto u PSG, koji se posljednjih dana najčešće spominjao oko njegovog transfera. Sky Italia donosi kako se čelnici Intera i Reala pokušavaju dogovoriti oko uvjeta njegovog prelaska u talijanske redove.

Tu nije kraj glasinama oko Intera. Jedan je igrač na izlaznim vratima, a to je Juan Jesus kojeg želi Roma. Talijanski mediji donose kako se klubovi trebaju dogovoriti oko odštete, ali da bi transfer mogao biti ubrzo službeno objavljen.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Fabio CoentraoJuan JesusEzequiel LavezziErik LamelaRoberto Mancini

Ostale Vijesti