REUTERS/Manon Cruz
REUTERS/Manon Cruz

VIDEO Monaco na Maksimir stiže s tri boda izborena u 98. minuti

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.09.24. | 23:02

Gosti su poveli, ali na kraju ostali bez ičega

Idući suparnik zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, Monaco je u susretu šestog kola Le Championata na svom terenu sa 2-1 (1-1) svladao Montpellier golom u zadnjoj minuti sudačke nadoknade.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo će protiv momčadi iz Kneževine igrati u srijedu, 2. listopada na stadionu Maksimir. "Modre" potom čeka ogled protiv RB Salzburga, a hrvatski prvak će u Ligi prvaka još igrati i protiv Slovana iz Bratislave, Borussije Dortmund, Celtica, Arsenala i Milana. Podsjetimo, Dinamo je nastup u elitnom natjecanju otvorio 2-9 porazom u Munchenu od Bayerna.

Gosti su poveli u 16. minuti golom Rabbyja Nzingoula, no u 32. minuti je izjednačio Folarin Balogun. Rezultat se više nije mijenjao sve do osme minute sudačke nadoknade kada je Lamine Kamara preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora osigurao tri boda domaćima.

Golove s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Monaco se ovom pobjedom bodovno izjednačio s Paris SG-om na vrhu ljestvice, oba sastava imaju po 16 bodova. Montpellier je 16. s četiri boda.

U ranije odigranom susretu Lille je na krilima Jonathana Davida porazio Le Havre sa 3-0. David je zabio sva tri gola na utakmici, prvog u 23. minuti, potom u 35., a seriju je zključio u 79. Lens i Nica su odigrali bez golova.

(Hina)


Tagovi

Ligue 1MonacoMontpellier

Ostale Vijesti