Denis Kapetanović/PIXSELL
Denis Kapetanović/PIXSELL

Tri boda sele na zapad grada! Zrinjski slavio na gostovanju kod gradskog rivala

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 22:59

Trenera Ivankovića posebno može radovati sjajna forma Mulahusejnovića koji je upisao pet golova u šest prvenstvenih susreta

Nogometaši Zrinjskog upisali su u subotu navečer vrijedan trobod na gostovanju kod Veleža. Plemići su slavili (1-0), a jedini pogodak postigao je Nardin Mulahusejnović u 32. minuti utakmice. Gosti su probili po lijevoj stani i ubacili loptu u šesnaesterac gdje je najviši bio napadač Zrinjskog te ju je pospremio iza leđa vrata Hadžikića.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmica je bila čvrsta, ali ne previše gruba, a tome u prilog govori i podatak kako je sudac podijelio tek dva žuta kartona. Ono što je uvelike otežavalo igru je kiša koja je natopila inače vrlo dobar travnjak stadiona u Vrapčićima.

Od prilika domaćina valja istaknuti tek udarac Ante Oreča u 85. minuti koji je prošao tik uz vratnicu gostujućeg gola. Podatak da su Rođeni bili u rezultatskom zaostatku gotovo dvije trećine utakmice i stvorili tek jednu spomena vrijednu priliku dovoljno govori kako nije bilo snage u redovima Crvenih.

Na treneru Irfanu Buzu sada je teški zadatak da podigne svoju momčad iz sredine tablice te je vrati u borbu za europske pozicije i sami vrh.

U taboru Plemića svakako imaju više razloga za slavlje i zadovoljstvo. Aktualni osvajač kupa BiH samostalno drži prvo mjesto ispred Sarajeva koji ima dva boda manje i čak tri gostujuće utakmice u naredna četiri kola. Trenera Ivankovića posebno može radovati sjajna forma Mulahusejnovića koji je upisao pet golova u šest prvenstvenih susreta.

Gosti su u ovoj utakmici bili uskraćeni za podršku svojih navijača kojima je iz sigurnosnih razloga zabranjen odlazak na najbliže gostovanje.

U sljedećem kolu Zrinjski će na svom terenu dočekati Igman dok Velež ide na Koševo u goste Sarajevu. (D.F.G.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Velež MostarZrinjskiBiH Premijer liga

Ostale Vijesti