Službeno: CSKA otpustio prošloljetno NBA pojačanje

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.05.20. | 09:22

U koji god klub dođe, pokaže se kao prinova, a ne pojačanje.

Prošlosezonski osvajač Eurolige, moskovski CSKA, potvrdio je na svojim klupskim stranicama kako su otpustili Rona Bakera, beka koji je prošlog ljeta stigao nakon tri sezone u NBA ligi. 

Na njegovu žalost, nije se pokazao kao pojačanje. Dapače, odigrao je očajnu sezonu u kojoj je u 27 euroligaških nastupa prosječno igrao 11 minuta. Zabijao je 2.6 poena te po 0.9 skokova i asistencija po susretu. Uz to je imao i jako loših 33% za dva poena, a zanimljivo je da je tricu gađao s većim postotkom uspješnosti od 37%, što je posebno zanimljivo jer je uputio 35 šuteva za tricu naspram 27 za dva poena.

Epizoda u Moskvi samo je nastavila jako loš trend u karijeri ovog 37-godišnjaka. Naime, ESPN ga je svojedobno uvrstio u najgoru petorku NBA lige. Ukupno je odigrao 96 utakmica u tri NBA sezone uz prosjek 3.1 poen i 1.8 asistencija po susretu, a igrao je kratko i u razvojnoj ligi. CSKA mi je bio prvi klubu  kojem je igrao van SAD-a, a bit će zanimljivo vidjeti koji će ga klub sljedeći angažirati nakon što je u sva tri dosadašnja kluba igrao mizernu ulogu. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

CSKA Moskva košarkaCSKA MoskvaRon Baker

Ostale Vijesti